Hotel Riu Palace Tikida Taghazout

Taghazout, Marokko Flag - Marokko

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstand strand: 50 m
  • Lufthavn Agadir (AGA): 43.9 km (56 mins)
  • Bar
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/marokko/taghazout/hotel-riu-palace-tikida-taghazout/
  • Aircondition
  • Pool
  • DistanceToTown: 15 km - Agadir
  • DistanceToBeach: 50 m
  • PoolChildren
  • Restaurant

Hotelinformation

Strandhotel med gode faciliteter og All Inclusive

Hotel Riu Palace Tikida Taghazout er en god mulighed for dig, som gerne vil have fantastiske hotel-faciliteter og samtidig opleve Marokkos atmosfære. Hotellet ligger med fronten lige ud til stranden, hvor du kan nyde solen på det område af stranden, som er eksklusivt til hotellets gæster.

Hotellet har hele syv udendørs pools, deril kommer en indendørs pool og en børnepool. En af poolene er opvarmet i vinterperioden, og to pools er infinity pools, som er eksklusivt for voksne. Der er altså rig mulighed for at nyde vandet og solen. Du kan også slappe af på de mange solsenge, som er placeret rundt om de mange pools mellem høje palmetræer.

Få mad hele døgnet
Når det kommer til mad, så er der ikke noget, der mangler på Hotel Riu Palace Tikida Taghazout. Dit ophold er nemlig med All Inclusive, som kan bruges i alle døgnets 24 timer. Morgenmaden bliver serveret som buffet, og her er live cooking, så du kan se kokkene lave din mad. Du kan vælge mellem hotellets fire restauranter, hvor du kan spise morgen- og aftensmad i hovedrestauranten, som er buffet. Du kan også tage på en af de to à la carte restauranter, hvor den ene serverer marokkansk mad. Derudover er der en restaurant ved poolområdet, og her kan du få alle dagens måltider.

Som om det ikke var nok, så kan du nyde snacks og drikkevarer ved en af hotellets seks barer, som inkluderer en strand bar og en swim-up bar, så du kan drikke dine kolde drinks, mens du er i poolen.

Underholdning for alle aldre
Hotel Riu Palace Tikida Taghazout har underholdning alle ugens dage. For børnene er der en kids-club, og om aftenen er der live musik og shows for alle aldre. Derudover er der også et fitnesscenter, hvis du vil være lidt aktiv i løbet af din ferie. 

Hvis du foretrækker at slappe helt af, er hotellets spa en god mulighed. Her kan du fx få massage (mod betaling). Du kan også tage en lille gåtur på stranden, som ligger lige foran hotellet og er 10 kilometer lang.

Sådan bor du
Hotellet er bygget i 2019, derfor er værelserne også indrettet med stilrent og moderne interiør. På alle værelserne er der gratis WiFi, TV, aircondition, safebox, minibar, elkedel, et område, hvor du kan sidde i en sovesofa samt to senge (110x200cm). Derudover er der balkon eller terrasse til alle værelserne og et badeværelse med bruser og hårtørrer. Du kan vælge mellem følgende værelser:

Dobbeltværelse med balkon/terrasse: Værelset indeholder alt det, der er beskrevet ovenfor, og du får en balkon eller en terrasse. Der kan bo 1-3 personer på værelset.

Dobbeltværelse med skrå havudsigt og balkon/terrasse: Med dette værelse får du skråhavudsigt fra din balkon eller terrasse. Der kan bo 1-3 personer på værelset.

Dobbeltværelse med havudsigt og balkon/terrasse: Værelset har en balkon eller terrasse, hvor du har havudsigt. Der kan bo 1-4 personer på værelset (max 2 voksne).

Pension
Dit ophold er med All Inclusive.

Mere om Hotel Riu Palace Tikida Taghazout
Der findes en hæveautomat på hotellet.
All Inclusive med drikkevarer og snacks er tilgængeligt i alle døgnets 24 timer.
Der er gratis WiFi på hele hotellet.
Mænd skal bære lange busker i restauranten om aftenen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider