Barcelo Raval

Barcelona, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 2 km
  • Afstands center: 100 m
  • Lufthavn Barcelona (BCN): 15.0 km (21 mins)

Hotelinformation

Dette city-hotel har en privilegeret beliggenhed i Raval, som er Barcelonas modekvarter nummer et. Det ligger blot 5 minutters gang fra museerne for tidssvarende kunst samt den berømte Placa Catalunya og Ramblaen. Til Barrio Gotico (Det gotiske kvarter) og havnen er der ligeledes blot 5 minutters gang. Der er perfekte forbindelser med metro og bus til alle destinationer i byen fra stoppestedet Liceo, som kun ligger 2 minutters gang fra hotellet. Endvidere er der blot 10 minutter med offentlige transportforbindelser til stranden Barceloneta. Ydermere er der 20 minutters kørsel i taxa til Barcelonas internationale lufthavn (BCN).

Dette nye, klimatiserede hotel rummer en multifunktionel lounge i foyeren kaldet ReView, hvor gæsterne kan prøve et nyt kulinarisk koncept. Gæsterne kan vælge mellem 182 moderne værelser og 4 storslåede suiter. Til faciliteterne hører foyer med døgnåben reception, vekselbørs, elevator, café, restaurant, konferenceindretninger, WLAN/internetadgang og innovativt rum samt mulighed for at bestille vasketøjsservice.

Værelserne med eget badeværelse og suiterne i Barceló Raval er modeller af enkelt raffinement og modernitet med optimal komfort. Alle værelser rummer original minibar/køleskab, safeboks, komfortabel dobbelt- eller kingsize seng og hovedpuder, fladskærm med satellit-/kabel-tv, WiFi internetadgang og en iPod-oplader. Alle værelser er desuden udstyret med hårtørrer, elkedel, regulerbart klimaanlæg og radiator.

Hotellet råder over en lille swimmingpool samt en solterrasse, en sauna, et Essensen brusebad og et fitness-studie.orgenmaden serveres som buffet, mens frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider