Cram

Barcelona, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Spa
  • Afstand strand: 4 km
  • Afstands center: 2 km
  • Lufthavn Barcelona (BCN): 13.3 km (19 mins)

Hotelinformation

Dette designer- og city-hotel ligger i centrum af Barcelona kun 4 husblokke fra Gaudís Casa Batlló, 5 minutters gang fra Gaudís La Pedrera og blot 10 minutter fra Plaza Catalunya og Barcelonas berømte kvarter med Ramblaen. Hotellet ligger endvidere ca. 10 km fra Barcelonas internationale lufthavn.

En imponerende facade fra 1892 pryder dette elegante og avantgardistiske boutique-hotel bygget i 2005. Det klimatiserede hotel rummer 67 værelser og afstiver sit uovertrufne tilbud ved at tilbyde gæsterne en døgnåben reception og check-out service, dynamiske saloner til at holde møder, en smuk terrasse og en eksklusiv cocktailbar i foyeren samt en fantastisk restaurant og en café. Hotellet har også vekselbørs, garderobe, elevator, safeboks, WLAN/internetadgang, parkeringsplads samt mulighed for at bestille vasketøjsservice og roomservice. Gæsterne kan også nyde hotellets fantastiske samling af fine cigarer.

Hotellets værelser med trægulv og møbler, som er suppleret af rødvinsfarvede gardiner og puder, skaber en varm og intim atmosfære. Intelligent udnyttelse af rummet, innovativ belysning og den nyeste teknologi inden for adgangskontrol kan man føje til den overvældende komfort. Hvert værelse er udstyret med et unikt audiovisuelt system, som tilbyder film, spil, musik og internetadgang. Værelserne indeholder eksklusiv komfort, der er garanteret ved hjælp af sengene fra Treca of Paris og de elegante tekstiler fra Gastón & Daniela, uden at forglemme vinduerne fra Tecnal, som sikrer maksimal støjisolering. Alle værelser er udstyret med egne badeværelser, herunder et brusebad, et badekar og en hårtørrer. Af andre behageligheder på værelset er der telefon, satellit-tv, minibar, dobbeltsenge, safeboks og altan eller terrasse. Af hensyn til komfort og bekvemmelighed er alle værelser udstyret med klimaanlæg og radiator som standard.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider