Eurostars Grand Marina GL

Barcelona, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 3 km
  • Afstands center: 0 m
  • Lufthavn Barcelona (BCN): 14.0 km (16 mins)

Hotelinformation

Luksushotellet ligger i hjertet af Barcelona kun 10 minutter fra byens kulturelle og historiske centrum samt fra Ramblaen og Plaza Cataluñya. Lige foran hotellet finder man en dejlig strand, ligesom der blot er 300 m til den nærmeste forbindelse med offentlig transport. Ca. 500 m væk finder man desuden et hav af indkøbsmuligheder, mens der er ca. 1 km til diverse restauranter, barer og diskoteker.

Hotellet er bygget i år 2002. Det råder over en 8-etagers hovedbygning med i alt 273 værelser, heraf 235 dobbeltværelser og 47 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og café. Herudover er der en frisør, en bar, en pub, en teatersal og en klimatiseret à la carte restaurant. Naturligvis har hotellet også et konferencerum og en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.

De komfortabelt indrettede og tiltalende værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar/køleskab, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks (mod betaling).

På de udendørs arealer finder man en swimmingpool samt en solterrasse med parasoller og liggestole. Herudover har hotellet også en whirlpool og en sauna, ligesom der også er mulighed for at få massage (mod betaling). Sportsbegejstrede kan endvidere dyrke motion i hotellets fitness-studie (mod betaling). Der ligger en golfbane 15 km fra hotellet.orgenmaden serveres som buffet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider