Vantaris Luxury Beach

Georgioupolis, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 30 m
  • Afstands center: 4 km
  • Lufthavn Chania (CHQ): 52.2 km (54 mins)

Hotelinformation

Dette strand-hotel ligger i Georgioupoli tæt på landsbyen og søen Kournas. Hotel-komplekset er det ideelle feriested, eftersom det ligger ved Georgioupolis lange sandstrand. Georgioupoli ligger mellem de 2 byer Chania, som er den vigtigste by i den vestlige region, og Rethymno, den 3. største by på Kreta, og dermed ikke langt fra landlige omgivelser, hvilket gør det ideelt for sightseeing og udflugter til de forskellige attraktioner på øen. Til Rethymno by er der kun 18 km. Endvidere ligger Chanias internationale lufthavn ca. 45 km væk samt Iraklios internationale lufthavn og selve byen Iraklio ca. 100 km væk.

Ejendommen rummer i alt 170 værelser. Værelserne finder gæsterne i hovedbygningen, mens bungalowerne er fordelt over hele haveområdet. Det klimatiserede etablissement byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Af yderligere faciliteter tilbydes gæsterne en salon, en vekselbørs, en informationsskranke, mulighed for at bestille udflugter, taxaservice og biludlejning, ligesom der er et lille supermarked, en aviskiosk, en boghandel og en juveler i hotellets hovedbygning. Her tilbydes der også safeboks, elevator, spillelokale, legeplads, café, bar og restaurant. Mod betaling kan gæsterne ydermere benytte stedets trådløse internetadgang, bestille vasketøjsservice og leje cykler. Herudover kan gæster i bil efterlade deres køretøj på parkeringspladsen.

Alle værelser er veludstyret og rummer regulerbare klimaanlæg og radiatorer, eget badeværelse, badekar, hårtørrer, telefon, satellit-tv, køleskab, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider