Prainha Clube

Alvor, Portugal Flag - Portugal

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 400 m
  • Afstands center: 2 km
  • Lufthavn Faro (FAO): 74.9 km (55 mins)

Hotelinformation

Lejlighederne er integreret i ferieanlægget Prainha og har en idyllisk beliggenhed lige ved havet i nærheden af de vidunderlige strande. Sandstranden, som man kommer til ad en elevator, ligger omkring 300 m fra anlægget. Endvidere ligger Alvors turistcentrum ca. 20 minutters gang fra anlægget. Ydermere er der fra dette anlæg ca. 4 km til byen Portimão og ca. 2,5 km til Alvor. Lufthavnen Faro ligger endvidere ca. 65 km væk.

Det familievenlige anlæg tilbyder de mest forskellige muligheder for et ferieophold. Det råder over i alt 61 ferielejligheder. Til faciliteterne hører desuden en foyer med døgnåben reception, vekselbørs, 2 elevatorer, snackbar og et lille supermarked (april-oktober). Anlægget råder også over 4 forskellige velrenommerede restauranter såsom Caniço (april-oktober) lige ved havet, indbygget i klipperne, fremkommeligt med en elevator samt den første klasses restaurant Búzio (april-oktober), hvorfra gæsterne har en betagende udsigten over bugten Lagos. Endvidere er der en tv-stue, udlejning af cykler, en parkeringsplads, internetadgang samt mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling).

Anlægget råder over 2 swimmingpools med saltvand, den ene i nærheden af hovedbygningen med separat børnebassin, den anden med en vidunderlig beliggenhed lige ved ferieanlæggets klipper. Der står ligeledes liggestole og parasoller til rådighed for hotellets gæster. Herudover er der en whirlpool, 3 tennisbaner, en basketballbane og et helsecenter (Thalgo-Prainha), hvor der tilbydes forskellige krops- og ansigtsbehandlinger samt massagetilbud. Endvidere er der også sauna, tyrkisk bad, skotske brusere, hydromassage, indendørs swimmingpool og fitness-studie (alt sammen mod betaling). Ydermere tilbydes der aerobic. Endelig ligger der desuden en golfbane ca. 5 minutters kørsel væk.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider