Cantinho do Mar

Albufeira, Portugal Flag - Portugal

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Bar
  • Air condition

Hotelinformation

Hotellet ligger i udkanten af Albufeira ca. 800 m fra centrum. Lige i nærheden er der desuden forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der afgår tilmed busser lige uden for bygningen. Der er endvidere ca. 15 minutters gang til den nærmeste strand (ca. 800 m). Til Faro, der ligger ca. 22 km fra hotellet, er der ca. 30 minutters kørsel.iddelklassehotellet blev renoveret i år 2003 og råder over 4 etager med i alt 14 lejligheder. I den moderne foyer er der en døgnåben reception, en elevator, en lobbybar, en vekselbørs og en safeboks. De yngste gæster kan boltre sig på den udendørs legeplads.

De hyggeligt indrettede boligenheder råder alle over et flisebelagt badeværelse. Hertil kommer telefon, internetadgang og satellit-/kabel-tv. Mod betaling kan safeboksen benyttes. De rummelige lejligheder råder endvidere over kombineret soveværelse/opholdsstue, separat soveværelse og moderne udstyret tekøkken med køleskab. Prikken over i'et er altan eller terrasse.

På de udendørs arealer finder man et poollandskab med to swimmingpools, et børnebassin samt en pool-/snackbar. Herudover er der en solterrasse med liggestole og parasoller. Mod betaling er der endvidere mulighed for at spille billard.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider