Astron Hotel

Rhodos by, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Bar
  • Air condition
  • Lufthavn Rhodos (RHO): 14.7 km (27 mins)
  • Aircondition
  • Pool
  • Bar
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/grakenland/rhodos/rhodos-by/astron-hotel/
  • DistanceToBeach:
  • DistanceToTown:

Hotelinformation

Skønt hotel med beliggenhed i centrum af Rhodos By

Astron Hotel har en unik beliggenhed i centrum af Rhodos By. Hotellet er et oplagt valg for dig som gerne vil holde en dejlig badeferie med plads til sightseeing og eventyr.

Astron Hotel ligger nemlig blot 2 minutters gang fra den populære Elli strand, hvor du finder en gylden sandstrand, turkisblåt hav og behagelige liggestole. Her kan du nyde tilværelsen med en god bog, solbade eller tage en dejlig dukkert i det lækre vand.

Men hotellet ligger ikke kun perfekt i forhold til stranden. Det ligger nemlig også tæt på andre spændende seværdigheder, flere shopping muligheder og et pulserende natteliv.

Dejligt hotel med lækre faciliteter
Astron Hotel har alle rammerne for at holde en perfekt ferie. På hotellet finder du et fint lille poolområde, hvor du kan tage en forfriskende dukkert, når solens stråler bliver for varme. Du kan også forkæle kroppen med en dejlig massage eller en tur i jacuzzien (mod gebyr).

Hvis der skal lidt mere fart over feltet har du også mulighed at bruge hotellets fitnesscenter, så kan du også nyde lidt ekstra snacks med god samvittighed.

På hotellet finder du en lækker morgenmadsbuffet, som har åbent fra kl. 7.00-10.00. Hvis du skal afsted på eventyr, er der mulighed for at bestille en morgenmadskurv i receptionen. I hotellets bar finder du et stort udvalg af drikkevarer. Så slå benene op og nyd en iskold cocktail efter en dag fuld af oplevelser.

Ikke langt fra hotellet finder du et stort udvalg af restauranter og barer, hvor du kan nyde et lækkert måltid og noget koldt at drikke.

Sådan bor du
Astron Hotel er et moderne hotel i en lys indretning. Alle værelserne er indrettet med aircondition, gratis WiFi, minikøleskab, elkedel, TV, telefon, hårtørrer og safebox.

Dobbeltværelse standard med balkon: Dobbeltværelse med egen balkon. Værelset er indrettet med et lille badeværelse med toilet og bruser. Der kan bo op til to personer.

Dobbeltværelse standard med fransk altan: Dobbeltværelse med lille balkon uden møbler. På værelset er der et lille badeværelse med toilet og bruser. Der kan bo op til to personer.

Dobbeltværelse deluxe med balkon: Fine værelser med egen balkon. Værelset er indrettet med et lille badeværelse med toilet og bruser. På værelset kan der bo op til to personer.

Dobbeltværelse deluxe med fransk altan: Fine værelser med meget lille balkon uden møbler. Værelset er indrettet med et stort badeværelse med toilet og bruser. På værelset kan der bo op til to personer.

Junior Suite deluxe med balkon: Fine suiter med egen balkon. Suiterne er indrettet med et renoveret badeværelse med toilet og bruser. Suiterne er lidt større end de andre værelser og der kan bo op til tre personer. I suiterne er der to balkoner, en almindelig og en meget lille balkon.

Pension
Du bor med morgenmad i opholdet.

Mere om Astron Hotel
Det er ikke tilladt at bære badetøj inde i morgenmadsrestauranten.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider