Mammis Beach

Kardamena, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Lufthavn Kos (KGS): 9.3 km (12 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger tæt på en stille vej omkring 2 km fra centrum af Kardamena landsby. Studie-komplekset ligger på den modsatte side af vejen, inden for gåafstand. Gæsterne vil finde Kos by ca. 30 km fra hotellet.

Det lyse og moderne studie-kompleks er omgivet af en skøn natur. Der er her tale om et charmerende lejligheds-hotel med i alt 21 boligenheder, som blev totalrenoveret i 2011. Af faciliteter er der deslige en døgnåben reception, vekselbørs, spillelokale, et hjørne med internetadgang, oversøiske telefonlinjer, en parkeringsplads til bilen og en restaurant. Yngre gæster kan på stedet boltre sig på legepladsen og i spillelokalet. Herudover er der også en fjernsynsstue. Mod betaling kan gæsterne sågar bestille vasketøjsservice.

Alle værelser er komfortable og udstyret med altan eller terrasse ud mod havet samt tekøkken med køleskab, hårtørrer og brusebad. Mod betaling kan gæsterne benytte det regulerbare klimaanlæg og de elektroniske safebokse. Ydermere kan radiatorerne også reguleres.

Der er en udendørs swimmingpool med børnebassin og en snackbar langs bassinkanten med musik og satellit-tv. Desuden står liggestole klar til brug. I nærheden ligger der en strand af grus.

Der tilbydes en kontinental morgenbuffet hver morgen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider