Son Bauló

Can Picafort, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 10 m
  • Afstands center: 2 km
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 65.9 km (54 mins)

Hotelinformation

Strandhotellet ligger på den nordøstlige del af øen mellem et naturområde og tæt på en drømmeagtig strand, som er omrandet af fyrretræer. Byens centrum ligger ca. 2 km væk og der er gode forbindelse fra busstoppested blot ca. 100 m fra hotellet. I de umiddelbare omgivelser, mellem 100-300 m, finder man desuden restauranter, barer og diskoteker. Banegården ligger i øvrigt ca. 7 km væk. Der er endvidere ca. 55 km til Palma de Mallorcas lufthavn. 55 km.

Det klimatiserede hotel er på 4 etager og råder over 251 værelser, heraf 2 suiter og en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Endvidere er der en café, en bar, en frisør, et spillelokale, 2 fjernsynsstuer og en for børn, en spisesal og klimatiseret restaurant. Yderligere er der også internetadgang. Der er desuden mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom og vaske sit eget tøj (alt sammen mod betaling). Der er også en cykelkælder samt 2 legepladser med store terrasser for de yngste gæster.

De klimatiserede og rummelige værelser råder alle over altan og veludstyret med badeværelse og toilet. Herudover er de udstyret med en telefon. Klimaanlægget og radiatorerne bliver reguleret centralt. Ved forespørgsel kan der arrangeres køleskab og egen safeboks (mod betaling). Fra de fleste af værelserne er der udsigt over havet. Der tilbydes enten dobbeltseng eller to senge, ligesom der også kan arrangeres børneseng. Man kan også resevere værelser med forbindelsesdøre. Endvidere er der selvfølgelig mulighed for at reservere ikkerygerværelser.

På de udendørs arealer finder man 2 swimmingpools. På solterrasse på stranden er der liggestolle og parasoller. Herudover er der også et solarium. Endvidere er der en golfbane (ca. 15 km), ridning, cykler og mountainbikes, gokart, dykning, billard (alt sammen mod betaling) samt beachvolley, bordtennis uog et underholdningsprogram flere gange om ugen.orgenmaden serveres som buffet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider