Biniamar

Cala Millor, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum

Hotelinformation

Det attraktive strandhotel ligger i Cala Millors maleriske centrum ud til en af byens populære gågader. Der er kun få skridt (ca. 50 m) til den skønne, indbydende sandstrand med det turkisblå hav. Der afgår endvidere offentlige transportmidler lige i nærheden (ca. 100 m). Ydermere ligger der lige i nærheden et busstoppested med direkte forbindelse til Palma. I hotellets omegn finder man endvidere mange forskellige indkøbsmuligheder samt talrige restauranter og barer og et diskotek.

Hotellet består af en 7-etagers hovedbygning med i alt 108 værelser. Den fuldt klimatiserede bygning rummer en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, to elevatorer og en café. Endvidere er der en bar, en natklub, et spillerum, en tv-stue og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger-afdeling. Herudover er der internetadgang (mod betaling), legeplads samt mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice (mod betaling).

De moderne indrettede værelser er klimatiserede og har eget badeværelse, telefon, satellit-/kabel-tv og safeboks (mod betaling). Herudover har de hyggeligt indrettede værelser også en møbleret altan.

Hotellet råder over en swimmingpool og et poollandskab med integreret whirlpool og børnebassin. Derudover er der en stor solterrasse med liggestole og parasoller samt en snackbar. På strandene i Cala Bona, Costa de los Pinos og Cala Millor kan man dyrke forskellige vandsportsgrene. Herudover er der også mulighed for at ride på heste (mod betaling). Sportsbegejstrede kan desuden dyrke motion i hotellets fitness-studie eller spille bordtennis og billard/snooker (mod betaling). Man kan også nyde et spile tennis eller minigolf (ca. 1 km væk). Den nærmeste golfbane, hvor der er rig mulighed for at slappe af og hygge sig, ligger ca. 800 m væk. Hotellet tilbyder desuden et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider