Agrilia Hotel

Laganas, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar

Hotelinformation

Dette elegante minimalistiske hotel har en privat og landlig beliggenhed i udkanten af Laganas, men er inden for rækkevidde af nattelivet i byerne Laganas og Zante, der blot ligger lidt over 3 km væk, og tilbyder gode indkøbsmuligheder samt mulighed for at udforske havnen og de smalle gader. Der er en busstation et par minutters gang fra hotellet. Gæsterne kan beundre karetteskildpadder, der svømmer i havet ca. 1,7 km væk. Zakynthos' internationale lufthavn ligger ca. 3 km fra hotellet.

Dette hotel i boutique-stil er unikt på øen og ideelt for festligheder og kvalitetsbevidste par, der ønsker en rolig, afslappende og stilfuld base for deres ferie i Zante. Klubferiestedet har i alt 32 værelser og rummer en række faciliteter, herunder klimaanlæg, en foyer, en fjernsynsstue, en morgenmadsrestaurant og internetadgang.

Alle værelser tilbyder klimaanlæg, fjernsyn, telefon, mulighed for at lave te og kaffe, minibar, køleskab, dvd-afspiller, internetadgang, safeboks og altan med udsigt over swimmingpoolen eller bjergene. Suiten med 2 værelser indbefatter et soveværelse og en stor dagligstue. Alle værelser har desuden eget badeværelse med badekar/brusebad.

Komplekset har sin egen udendørs swimmingpool, som er omgivet af en pyntet terrasse og masser af liggestole. Der er også en snackbar langs swimmingpoolen og mulighed for at spille bordtennis og pool/snooker.

Hotellet tilbyder sine gæster en morgenbuffet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider