Hoposa Pollentia

Puerto de Pollensa, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Voksenhotel
  • Afstand strand: 50 m
  • Afstands center: 2 km
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 68.2 km (59 mins)

Hotelinformation

Club resortet ligger helt oppe på den nordlige del af øen lige ud til Pollensas bugt mellem strandafsnittene Can Cap de Bou og det fredede naturområde S'Albufera.

Dette feriested udmærker sig ved den fremragende beliggenhed i Pollensas bugt. Hotelanlægget fører direkte ned stil stranden. Haverne og anlæggets udsøgte indretninger gør stedet ideelt til at afslappe af på. I foyeren finder man en døgnåben reception, safeboks og vekselbørs. På området finder man endvidere elevator og bar samt mulighed for at bestille vasketøjsservice eller leje cykler. Herudover er der en restaurant og et cafeteria. Desuden har gæsterne mulighed for at benytte indretningerne på nabohotellet Uyal.

De komfortabelt indrettede dobbeltværelser rummer et veludstyret badeværelse. Til faciliteterne hører endvidere en telefon og TV.

På stranden tæt på hotelanlægget står der liggestole og parasoller til rådighed. Der er endvidere mulighed for at leje cykler og benytte tennisbanen (mod betaling) samt swimmingpoolen på nabohotellet Uyal. Derudover er der mulighed for at dyrke vandsportsaktiviteter, fiske eller vandre på den øtypiske sti til byen Pollensa.

Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokosten kan endvidere bestilles a la carte eller som menu.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider