Pierre & Vacances Altea Beach Port

Costa Blanca, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Air condition
  • Afstand strand: 150 m
  • Afstands center: 5 km
  • Lufthavn Alicante (ALC): 71.5 km (49 mins)

Hotelinformation

Dette lejligheds-hotel har en strategisk beliggenhed i nærheden af Luis Campomanes havn tæt på Benidorm og Calp. Området består af en række smukke strande og naturlige vige. Altea er en charmerende, lille by, som man kommer til fra komplekset på blot 10 minutter i bil. Gæsterne kan desuden nyde nattelivet og indkøbsmulighederne i de nærmeste turistbyer Calp (7 km mod nord) og Benidorm (18 km mod syd). Til Alicante lufthavn er der endvidere omkring 74 km fra lejligheds-hotellet, mens der fra Murcia-San Javier lufthavn og Valencia lufthavn er omkring 138 km.

Dette kompleks blev bygget i 2008, renoveret i 2009 og udviser en meget moderne stil og tilbyder 52 lejligheder. Af faciliteter på det klimatiserede etablissement er der foyer, 2 elevatorer, en parkeringsplads og en garage (sidstnævnte mod betaling).

De komfortable, klimatiserede lejligheder er det perfekte sted til en afslappende ferie. Hver enhed rummer badeværelse med badekar, dobbeltseng, telefon, fjernsyn, køkken med køleskab, komfur og mikrobølgeovn. Herudover er der vaskemaskine, klimaanlæg, regulerbar radiator og altan eller terrasse.

Lejlighederne har en udendørs swimmingpool. Desuden tilbyder Luis Campomanes havn et udvalg af sportsaktiviteter, herunder dykning, motorbåd og sejlads (alt sammen mod betaling).

Fra motorvej A7 med toldbom tager man afkørsel 14 mod Altea. Følg skiltene mod Calp på N332. Tag vejen til højre, som fører ned mod Luis Campomanes havn og kør ca. 2 km. Lejligheds-komplekset ligger ved havets kyst lige før sportshavnen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider