Kempinski Hotel Bahia Marbella Estepona

Estepona, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 50 m
  • Afstands center: 2 km
  • Lufthavn Málaga (AGP): 80.4 km (50 mins)

Hotelinformation

Dette elegante luksushotel ligger direkte på kystvejen, oven for en bred, knap 1 km lang, strand. Der er ca. 80 km til lufthavnen Malaga. Esteponas centrum ligger ca. 4 km væk fra hotellet, og efter ca. 20 km. kørsel er man i Marbella.

Det elegante hotel er tegnet af den berømte arkitekt Melvin Villaroel. Dets hovedbygning råder over i alt 132 luksuriøse værelser og 15 suiter. Desuden er der 10 suiter. Hotellet er omgivet af et ca. 45.000 m2 stort subtropisk havelandskab med vandfald, eksotiske planter, forskellige vandløb og palmer. Det har en døgnåben reception samt elevatorer. På hotellet er der diverse forretninger, frisør, to barer samt fire klimatiserede à la carte restauranter, hvoraf den ene ligger direkte på stranden. Ydermere kan hotellet naturligvis tilbyde roomservice og vaskeservice samt en parkeringsplads og en parkeringskælder. Hotellet er især for kunstinteresserede en helt speciel oplevelse, da det er udsmykket med over 130 keramiske værker, malerier og litografier af Stefan Szczesny. Disse kunstværker skaber nogle vidunderlige, farverige kontraster.

De komfortabelt og dels klassisk, dels moderne indrettede værelser har alle eget bad/WC med hårtørrer. Desuden råder alle værelser over TV, WiFi, minibar, safeboks samt altan.

Hvis man trænger til at slappe af, kan man benytte hotellets indendørs swimmingpool, dets tre udendørs swimmingpools, hvoraf den ene er opvarmet eller den opvarmede afslapnings-pool. Hotellet råder endvidere over en poolbar, liggestole samt parasoller. Desuden er der sauna, solarium og mod betaling dampbad. Der er ydermere mulighed for at få massage ligeledes mod betaling. Der er også mulighed for leje tennisbaner, rideheste og cykler samt benytte hotellets fitness-studie. Hotellet råder herudover over en særlig reception, hvor interesserede kan leje sig ind på en af områdets mange golfbaner (de fleste inden for en radius af 5 km). Der er endvidere mulighed for at hyre en babysitter.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider