Primavera

Benidorm, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition

Hotelinformation

Hotellet har en fremragende beliggenhed i hjertet af Benidorm, i 2. husrække fra stranden. Det har en hævet beliggenhed i nærheden af Elche park og også meget tæt på havnen, Castillo Mirador, Levante strand og underholdningsområdet. I nærheden finder man endvidere diverse busstoppesteder og taxaholdepladser med forbindelser til Terra Mítica, Mundomar og golfbanen. Ydermere er der ca. 45 km til Alicante lufthavn El Altet.

Hotellet tilbyder en fjernsyns- og læsestue og en café, hvor gæsterne kan spille billard eller kort. I samtlige fællesområder på hotellet er der radiator og klimaanlæg. Ved indgangen til hotellet ligger der en terrasse, som er ideel for familier, eftersom den ligger i en gågade. I alt tilbydes der 52 værelser på dette strand-hotel. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out. Herudover er der af faciliteter også en safeboks, vekselbørs, garderobe, elevator, trådløs internetadgang og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice og leje cykler. Endvidere kan gæsterne spise og drikke i baren eller restauranten.

Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med badekar. Af yderligere behageligheder på værelserne er der telefon, fjernsyn, regulerbare klimaanlæg og radiatorer og en altan eller terrasse.

Gæsterne kan slappe af i liggestolene med parasoller, som står klar til brug på sandstranden (mod betaling).

Gæsterne kan vælge deres morgenmad, frokost og aftensmad fra en buffet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider