Crvena Luka Resort

Biograd riviera, Kroatien Flag - Kroatien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa

Hotelinformation

Resortet er fredeligt og smukt beliggende i en rolig grøn bugt, oplyst af det indbydende turkisblå hav. Her indfinder feriestemningen sig meget hurtigt, og du kan se frem til en afslappende ferie.

Der er mulighed for at bade fra stranden, ligesom der er badebroer og flere mindre badeterrasser med liggestole og parasoller. På stranden er der en infinity-pool med en børneafdeling og et soldæk med liggestole. Ferieanlæggets wellnessområde har indendørs pool, fitnesscenter og sauna. Du kan også forkæle dig selv eller en, du holder af, med forskellige kropsbehandlinger.

På resortet er der en buffetrestaurant, en italiensk inspireret bistro samt en strandbar, hvor man kan nyde eftermiddagskaffen eller kolde drinks og snacks med sand mellem tæerne og udsigt over havet for en komplet ferieoplevelse. Til de små er der en legeplads og en isbod.

Vælg mellem at bo i komfortable dobbeltværelser, rummelige lejligheder eller hvorfor ikke i en privat villa blot 20 meter fra havet? Alle boliger er topmoderne, smagfuldt indrettede og udstyret til at sikre de bedste ferierammer. Lejlighederne og villaerne har også veludstyrede køkkener/tekøkkener med mulighed for selvforplejning.

Hvis du vil være aktiv under opholdet, er der et fitnesscenter og mulighed for at deltage i sjove aktiviteter såsom beachvolley, tennis og petanque, ligesom det er muligt at leje kanoer og cykler.

Den nærmeste by, hyggelige Biograd na Moru, ligger ca. 5 km væk.

Beliggenhed

I bugten Crvena Luka ca. 5 km syd for Biograd na moru. Der er ca. 25 km til Zadars centrum.

Du bor således

Moderne indrettede værelser/lejligheder og villaer. Aircondition, opvarmning, pengeskab, TV, telefon, internet, minibar, hårtørrer og bad/bruser. Altan eller terrasse.

Bygningens faciliteter

Reception, restaurant, morgenmadsrestaurant, indendørspool-/udendørspool, solstol (mod betaling), strandservice (mod betaling), fitness-center, sauna (mod betaling), spa (mod betaling), tennis (mod betaling), bar, diskotek/underholdning, Wi-Fi, parkering (mod betaling), Legeplads.

Tilvalg

Barneseng bookes på forhånd, gratis.

Andet

Slutrengøring indgår. Sengelinned og håndklæder indgår. Turistskat/Miljøgebyr betales på plads.

Elevator.

Ankomst

Valgfri ankomst og min. 2 nætter. Indcheckningstid: 15:00 - 20:00, udcheckningstid: 11:00.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider