Regina City Hotel

Vlorë, Albanien Flag - Albanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Lufthavn Tirana (TIA): 152 km (2 hours 1 min)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking

Hotelinformation

Det venlige personale i receptionen i lobbyen besvarer gerne spørgsmål. Faciliteterne på hotellet omfatter bagageopbevaring, pengeskab, pengeautomat og drikkevareautomat. Der er trådløs internetadgang på offentlige områder. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Hotellet har en række faciliteter for gæster med handicap. En elevator og kørestolsvenlige faciliteter er tilgængelige. Daglige fornødenheder kan købes i supermarkedet. En have giver ekstra plads til hvile og afslapning i det fri. Yderligere faciliteter omfatter en tv-stue. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer på parkeringspladsen uden ekstra gebyr. Yderligere tjenester og faciliteter omfatter en 24-timers sikkerhedsservice, en biludlejningsservice, en overførselsservice, roomservice, en vaskeservice, en frisør, et møntvaskeri og en shuttlebus til hotellet. Aktive gæster kan benytte sig af cykeludlejningen til at udforske det omkringliggende område. Businesscenteret er til rådighed for gæsternes forretningsbehov og tilbyder en faxmaskine.

Aircondition og centralvarme sikrer, at værelserne holder behagelige temperaturer. Gæsterne kan nyde havudsigten fra en balkon eller terrasse. Der er minibar. Gæsterne vil også finde en te/kaffe-station inkluderet blandt standardfunktionerne. En buksepresse er til rådighed for gæsternes bekvemmelighed. Andre funktioner inkluderer en telefon, et tv og WiFi (uden ekstra gebyr). Der medfølger hjemmesko. Badeværelserne er udstyret med bruser og hårtørrer. Kørestolsvenlige værelser kan bookes. Hotellet har familieværelser og ikkerygerværelser.

Det udendørs poolkompleks omfatter et børnebadeområde og er ideelt til at træne eller bare slappe af. Gæsterne kan forkæle sig selv med forfriskende drinks i snackbaren ved poolen og et afslappende bad i boblebadet. Liggestole og parasoller står til rådighed på solterrassen. Der er mange måder at slappe af eller forblive aktiv på hotellet, herunder cykling/mountainbike, fiskeri, dykning, spa, sauna, massagebehandlinger og vandreture. Levende musik og en danseklub er også muligheder for underholdning.

Forskellige spisemuligheder er tilgængelige, herunder en restaurant, en café og en bar. Forplejning inkluderer halvpension og helpension. Morgenmad, frokost og aftensmad er til rådighed. Diætmad og børnemåltider kan tilberedes efter anmodning. Hotellet tilbyder også særlige cateringmuligheder.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider