Karalis Beach Hotel

Kalo Nero, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Bar
  • Air condition

Hotelinformation

Overnatter du ved Karalis Beach Hotel, som ligger på stranden i Pylos-Nestoras, er du kun 5 minutters gang fra Ionian Sea og René Puaux Exhibition. Dette hotel ved stranden ligger 0,3 km fra Antonopouleio-museet i Pylos og 0,5 km fra Pylos Slot. Føl dig hjemme i et af de 17 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder LCD-tv. Sengen på dit værelse er udstyret med topmadras. Værelserne har privat balkon med møbler. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og der tilbydes digitalprogrammer som underholdning. Badeværelserne har badekar eller bruser, gratis toiletartikler og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Ionian Sea - 0,1 km
René Puaux Exhibition - 0,4 km
Antonopouleio-museet i Pylos - 0,6 km
Pylos Slot - 0,6 km
Pylos Archaeological Museum - 0,9 km
Neo Kastro - 0,9 km
Gialova Beach - 8,2 km
Nestor’s Palace - 10,3 km
Paleokastro - 10,3 km
Hora Archaeological Museum - 10,3 km
Divari Strand - 11,6 km
Methoni-slottet - 11,7 km
Methoni Beach - 11,8 km
Gialova Lagoon - 12,5 km
Lámpes - 15,5 km

Den foretrukne lufthavn for Karalis Beach Hotel er Kalamata (KLX-Kalamata Intl.) - 43,6 km

Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en døgnåben reception og bagageopbevaring. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Fra en tagterrasse og en have kan du nyde den skønne udsigt, eller du kan drage fordel af rekreative tilbud, såsom udlejningscykler. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og tv på fællesarealer. Du kan købe mad ved den lokale snackbar/deli eller blive på værelset og nyde godt af dette hotels mulighed for roomservice (i et begrænset antal timer). Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Gratis morgenmadsbuffet serveres dagligt fra kl. 07.30 til kl. 10.30. Overnatningsstedet lukkes i november, december, januar, februar og marts.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Byen pålægger en skat: 1.50 EUR pr. indkvartering pr. nat

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for lufthavnstransport: 50 EUR pr. køretøj (enkelt)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 500 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Ét barn, i alderen 5 år eller derunder, kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Dette overnatningssted har indført foranstaltninger i forhold til øget rengøring og gæsters sikkerhed.
  • Der anvendes desinfektionsmiddel til rengøring af overnatningsstedet. ofte berørte overflader rengøres med desinfektionsmiddel mellem ophold. sengetøj og håndklæder vaskes ved mindst 60 °C.
  • Der er tiltag for at sikre social afstand, personalet anvender værnemidler, der er beskyttelsesskærm mellem personale og gæster i travle områder, der udføres regelmæssig temperaturmåling af personalet, der tilbydes temperaturmåling til gæster og gæster bliver tilbudt håndsprit.
  • Dette overnatningssted har bekræftet, at det følger retningslinjerne for rengøring og desinfektion i henhold til Health First (Grækenland).

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider