Villas Plat

Plat, Kroatien Flag - Kroatien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 50 m
  • Afstands center: 1200 m
  • Lufthavn Dubrovnik (DBV): 8.7 km (12 mins)

Hotelinformation

Dette hotel ligger ved den kroatiske Adriaterhavskyst, 9 km fra Dubrovniks lufthavn.

Indkvarteringen på dette lejlighedskompleks består af 4 smukke villaer, som fuldt ud fortjener deres tillokkende feminine navne - Anita, Barbara, Celia og Diana - og ligger i smarte, drømmeagtige, grønne omgivelser og indesluttet af havets blå. Disse dejlige lejligheder med egen forplejning er alle blevet renoveret i en rummelig og moderne stil ved hjælp af naturlige materialer. Hotellet rummer i alt 107 boligenheder, og af faciliteter på dette klimatiserede etablissement er der foyer med døgnåben reception og check-in/check-out service 24 timer i døgnet, internetadgang, safeboks, vekselbørs, café og aviskiosk samt et lille supermarked, en frisørsalon, en bar og en restaurant. Gæsterne tilbydes også mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling) og mulighed for at parkere bilen.

Lejlighederne rummer et badeværelse med brusebad, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv og et tekøkken med minikøleskab og komfur. Hertil kommer også strygejern, strygebræt, dobbeltseng, centralvarme og enten altan eller terrasse som standardindretning i alle boligenheder.

Gæster, der elsker at svømme, vil virkelig komme til deres ret her. Det rene og velholdte havvand giver præcis den samme glæde som at bade i havet, med vandmassage som en ekstra behagelighed. Sikkerheden i det lille børnebassin er en særlig fordel for forældre, der ønsker at give deres børn deres første lektioner i svømning. Swimmingpoolområdet er også udstyret med en snackbar langs swimmingpoolen såvel som liggestole og parasoller (begge dele mod betaling). Gæsterne kan også slappe af med en massage, ligesom der tilbydes bananbåd, vandski, jetski, dykning og windsurfing (alt sammen mod betaling), og der er også mulighed for at spille tennis.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider