Villa Royal

Cavtat, Kroatien Flag - Kroatien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Lufthavn Dubrovnik (DBV): 5.4 km (9 mins)

Hotelinformation

Fra hotellet er der kun 150 m til et busstoppested, hvorfra der hver halve time afgår busser til Dubrovnik, 15 km fra Cavtat. Gæsterne vil finde et udvalg af barer og restauranter ca. 150 m væk samt den nærmeste strand omkring 350 m væk, ligesom der er 5 km til et færgeleje og Dubrovnik lufthavn.

Dette elegante renoverede city-hotel med i alt 21 værelser er klimatiseret og tilbyder veludstyret logi en varm og imødekommende atmosfære. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out 24 timer i døgnet, ligesom der er en safeboks og vekselbørs. Gæsterne kan hente læsestof i aviskiosken og bagefter lade sig forkæle i frisørsalonen, ligesom der på stedet også er et auditorium og en fjernsynsstue. Endvidere kan man få sig en tår at drikke i caféen, baren og beværtningen eller spise i restauranten og derefter danse til langt ud på natten på diskoteket. Dette hotel tilbyder de mest moderne serviceydelser og faciliteter, herunder er der mulighed for at gå online via stedets internetadgang (muligvis mod betaling), bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling) og hvis i bil parkere på parkeringspladsen. Ydermere er gæsterne på hotellet mere end velkommen til at leje en cykel (mod betaling).

Alle lejligheder og værelser rummer eget badeværelse med brusebad og hårtørrer, og gæsterne kan glæde sig til en god nats søvn i deres dobbelt- eller kingsize seng. Endvidere er boligenhederne udstyret med telefon, satellit-tv, safeboks og gratis internetadgang via trådløs forbindelse. Som en del af standardindretningen er der endda mulighed for at lave te og kaffe, en vaskemaskine, et strygejern, et strygebræt, klimaanlæg og en altan.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider