Amaraigua Adults Only

Malgrat de Mar, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Voksenhotel
  • Lufthavn Barcelona (BCN): 80.9 km (59 mins)

Hotelinformation

Dette familievenlige hotel ligger på hovedstranden Malgrat de Mar, Maresme Coast. Fra hotellet til centrum af landsbyen er der kun 400 m. Til vandet samt diverse forretninger, restauranter, barer og klubber er der desuden blot 50 m fra hotellet. Til floden Tordera og skoven Sant Genís de Palafolls er der endvidere kun 30 minutters gang. Herudover er der 10 minutters kørsel til Calellay, mens man kommer til Barcelona inden for 80 minutter med offentlige transportmidler. Til hovedbanegården er der desuden blot 450 m. Endvidere er der til Barcelonas internationale lufthavn (BCN) 69 km, mens der til Girona-Costa Bravas lufthavn (GRO) kun er 37 km fra hotellet.

Dette hotel rummer 101 værelser. Det blev komplet renoveret i 2001/2002, men der foretages hvert år løbende opdateringer af de forskellige områder. Hotellet tilbyder gæsterne en restaurant, en bar og et rum til opmagasinering af bagage. I alle områder er der klimaanlæg, centralvarme, sikkerhedskameraer og brandalarmer. Hertil kommer foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Endvidere er der fjernsynsstue, miniklub og en legeplads til børnene. Endelig er der mulighed for at leje cykler mod betaling.

På værelserne er der eget badeværelse. De er veludstyret med dobbeltseng, regulerbart klimaanlæg og radiatorer samt satellit-tv, rum til opmagasinering af bagage og en safeboks (ved forespørgsel). Alle værelser råder over en altan eller terrasse.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider