Hotel San Pietro

Napoli, Italien Flag - Italien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Bar
  • Air condition
  • Afstands center: 0 m
  • Lufthavn Naples (NAP): 4.8 km (14 mins)
  • Nærmeste centrum: 0 m
  • Bar
  • Elevator

Hotelinformation

Hotellet ligger i hjertet af den vidunderlige by Napoli i nærheden af hovedbanegården ved Piazza Garibaldi og havnen. Inden for 5 minutter finder man restauranter, barer, pubber og offentlige transportmidler. Endvidere er der ca. 10 minutters gang til bugten i Napoli samt vigtige indkøbsmuligheder i Via Toledo og Via Roma. Endvidere er der til Det Arkæologiske Mueseum ca. 5 minutters kørsel fra hotellet. Herudover er der omrking 10 minutter til Museo di Capodimonte og Museum Duca di San Martin. Til Pompeji er der ca. 30 minutters kørsel, ligesom der også kun er få kilometer til lufthavnen Capodichino.

Det familievenlige cityhotel er det perfekte sted for både feriegæster og forretningsrejsende. Det åbnede i år 2005 som et lille Grand Hotel og råder over fortræffelige kvaliteter: Det rummer et Grand Hotels effektivitet og dynamik uden dog at give afkald på den rolige atmosfære, hvilket også hænger sammen med den eksklusive gæstfrihed. Det klimatiserede hus råder over i alt 39 værelser og kan tilbyde sine gæster en foyer med en døgnåben reception, safeboks, elevator, café, bar, t-lounge, roomservice, parkeringsmuligheder og en garage.

De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse, hårtørrer, regulerbart klimaanlæg, fjernsyn, minibar, safeboks og telefon. Indretningen består af elegant, moderne møblement i fornem kvalitet, fornemt træarbejde og enkle linier samt beroligende farvenuancer og nyeste teknologi i gæstfrihedens tjeneste. Derudover er de udstyret med internetadgang, minikøleskab, dobbeltseng, safeboks og altan.

Om morgenen tilbydes der en morgenmadsbuffet.

Fra motorvej A1 Rom-Napoli skal man dreje fra i afkørslen Centrum (Napoli Centro) og følge skiltene til Piazza Garibaldi, der kun ligger få meter fra hotellets bygning. Hotellet ligger ca. 500 m fra hovedbanegården. Fra lufthavnen Capodichino afgår lufthavnstransporten ALIBUS. Stå af på Piazza Garibaldi.

Befolkning i centrum: 10 m | Lufthavn: 5 km | Bug/togstation: 500 m

Café | Bar

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider