Miramalfi

Amalfi, Italien Flag - Italien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 150 m
  • Lufthavn Naples (NAP): 66.3 km (1 hour 24 mins)
  • AirCondition
  • Internet
  • Television
  • Safe
  • Restaurant
  • Pool
  • Elevator
  • Bar
  • Balcony

Hotelinformation

Ligger i byen Amalfi på Almafi kysten. En familiedrevet ledelse, der påskønner at alle gæsterne er tilfredse, gør Hotel Miramalfi til stedet for fornøjelig afslapningsferie. Hotellet ligger 150 m fra havet, 850 m fra Det kommunale Museum og Rådhuset, 1 km fra Ziro Tårnet, 2 km fra Papirsmuseet, samt 66 km fra Napoli's Internationale Lufthavn.

Generel

Badepladsen kan nås enten ved hjælp af en elevator hugget ud af klippen eller ved hjælp af trapper omgivet af bouganvil-laea. Det består af et dæk på klipperne over havet og af en fantastisk havvandspool. Begge områder har liggestole, liggestole, parasoller og badehåndklæder. Der er også en lille bar, der tilbyder cocktails og sodavand.

Værelser

Hotellet har 2 enkeltværelser, 43 dobbelt- og superior-værelser og 4 juniorsuiter og suiter. Alle værelser har balkoner eller terrasser med havudsigt. Rottingmøblerne afspejler de typiske blå og grønne farver ved kysten, ligesom gulvfliserne fra Vietri gør. Hvert af værelserne har aircondition og opvarmning, direkte telefonlinje, minibar, satellit-tv, pengeskab, hårtørrer og i superior-værelserne og suiterne hydromassage. Ekstra senge kan leveres efter anmodning i næsten alle værelser. Vi tilbyder kommunikationsrum til familier med børn.

Ydre

Under opholdet vil portneren med glæde hjælpe gæsten med at organisere udflugter og guidede besøg til de vigtigste attraktioner i området. Hotel foreslår, at gæst måske nyder at besøge Amalfi, Atrani, Capri, Herculaneum, Ischia, Napoli, Pompeji Vesuvius, Positano, Ravello og Sorrento.

Lobby

Restauranten er i stand til at afholde banketter for op til 200 personer. Modtagelser og andre specielle begivenheder ses personligt af Signora Raffaella. Med en instinktiv følelse af gæstfrihed og omhyggelig opmærksomhed på detaljer tilbyder det gæsterne fordelene ved sin omfattende erfaring, hvilket gør hver speciel lejlighed til en perfekt og uforglemmelig begivenhed. Hotellet kan arrangere møder og konferencer op til 100 gæster. Teknisk udstyr kan bestilles.

Restaurant

Il Ristorante (restauranten) kan prale af en spektakulær, enestående udsigt over Amalfi. Det har aircondition, og glasvæggene på tre sider giver gæsterne en følelse af at blive hængt op over havet. Gulvet er flisebelagt med traditionel majolica fra Vietri i farver, der er typiske for Amalfikysten. De moderne møbler gør restauranten særlig indbydende. I sommersæsonen kan gæsterne vælge at spise ved stearinlys på den fantastiske terrasse, der ligger over havet. Nogle dage i ugen forbedres spisestuen med live musikalsk underholdning. I køkkenet forbereder den unge brigade af kokke retter, der tilfører traditionelt lokalt køkken kreativitet og fantasi. Der serveres morgenbuffet, frokost i lavsæsonen og middag i Il Ristorante. Langbukser anmodes om ved middagen. Angolino-snackbaren ligger på havoverfladen i badepladsen, kun få skridt fra poolen. Her, mellem en forfriskende dukkert og den næste, har gæsterne mulighed for at nyde hurtige snacks, pizzaer bagt i en traditionel brændeovn og komplette måltider med fisk og skaldyr, grillet kød og fisk tilberedt i køkkenet med fuld udsigt af vores unge brigade af kokke. L'Angolino er åben i sommermånederne fra 13:00 til 14:30. Lige ved receptionen er den amerikanske bar med bløde lys, behagelig baggrundsmusik og behagelige lænestole. Her forbereder bartenderen indbydende cocktails indtil sent på aftenen. Barens terrasse er åben i sommermånederne og tilbyder en fortryllende og romantisk udsigt over Amalfi. Baren er åben fra kl. 10 til midnat.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider