Antiche Mura

Sorrento, Italien Flag - Italien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 550 m
  • Afstands center: 0 m
  • Lufthavn Naples (NAP): 53.3 km (1 hour 7 mins)

Hotelinformation

Det attraktive hotel ligger i hjertet af Sorrent ved Piazza Tasso. Det er det perfekte udgangspunkt for at gå på opdagelse i den fortryllende by samt i omegnen som f.eks. Pompeji, Ercolano og Amalfikysten. Hotellet har en fremragende udsigt over den historiske mølledal (Valle dei Mulini). Lige i nærheden man et væld af indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker. Den nærmeste busstation og banegård ligger ca. 200 m væk. Til strnaden er der ca. 500 m, mens lufthavnen i Napoli ligger omkring 40 km fra hotellet.

Herfra kan man se ruinerne af 4 af de originale tårne i Sorrent. Hotellets bygning består af 5 etager og 1 sidebygning med 1 etage med i alt 46 værelser, heraf 7 juniorsuiter. I den storslåede foyer finder man en døgnåben reception med safeboks, garderobe og elevatorer. Den klimatiserede bygning rummer også en café, en morgenmadsrestaurant og en bar. Herudover er der konferenceindretninger samt internetadgang (mod betaling). Prikken over i'et er vasketøjsservice og roomservice. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen (mod betaling).

De stilfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer, brusebad og badekar. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Derudover er der minibar, dobbeltseng, individuelt regulerbare radiatorer og klimaanlæg samt safeboks.

På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en pool-/snackbar samt liggestole og parasoller. Herudover er der et wellness-område med whirlpool og mulighed for at få massage.orgenmaden serveres som amerikansk buffet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider