La Conca Azzurra

Amalfi, Italien Flag - Italien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 2 km
  • Afstands center: 1 km
  • Lufthavn Naples (NAP): 66.3 km (1 hour 31 mins)

Hotelinformation

Hotellet har en vidunderlig beliggenhed med panoramaudsigt i byen Conca dei Marini, som er en historisk søfarerlandsby ud til havet, blot nogle få minutter fra centrum af Amalfi, Positano og Ravello. Busstationen ligger desuden omkring 5 m væk, og til banegården er der ca. 20 km. Endvidere ligger Napoli lufthavn omkring 90 km væk.

Eftersom hotellet er familiedrevet, sikres den fulde omsorg i en charmerende og afslappet atmosfære. Dette hotel tilbyder en privat strand (på klipperne) og er blevet skabt ud af et pragtfuldt hus ved kysten i et frugtbart, landbrugsagtigt område med århundredgamle oliventræer, der strækker sig helt ned til Middelhavet. Forvandlingen fandt sted i 50'erne. Hotellet afspejler det klare blå hav og er blandt de mest maleriske logier på Amalfikysten, med rummelige terrasser på vandet, haver, en privat strand, parkeringsplads (mod betaling) og en elevator/lift op til restauranten på toppen af klippen. Herudover rummer det klimatiserede etablissement i alt 18 værelser og byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks, café og bar. Gæsterne kan mod betaling også benytte stedets WLAN/internetadgang og bestille roomservice og vasketøjsservice.

Fra alle værelser, som tilbyder en rummelig, privat loggia eller panoramaveranda, er der en storslået udsigt over kysten helt til øen Capri, og herudover er værelserne smagfuldt indrettet med egne rummelige badeværelser med brusebade eller badekar med vandmassage. Alle værelser er desuden udstyret med hårtørrer, telefon, fjernsyn, internetadgang, safeboks og minibar. Endvidere er klimaanlæggene og radiatorerne regulerbare.

Der tilbydes en række fritidsfaciliteter mod betaling, herunder snackbar langs swimmingpoolen såvel som liggestole og parasoller på hotellet og på stranden. Der tilbydes også massageservice.

Gæsterne tilbydes kontinental morgenbuffet hver morgen, mens frokosten og aftensmaden kan nydes a la carte og som menuer.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider