El Ksar Hotel Resort & Thalasso

Sousse, Tunesien Vis på kort

More about facilities ▼

Faciliteter

  • Billiard
  • Legeværelse for børn
  • Kreditkort modtages
  • Natklub/diskotek
  • Træningscenter
  • Pengeskab på værelset
  • Bordtennis
  • Tennisbaner
  • Pool for voksne
  • Børnepool

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Der er ingen tilbud i øjeblikket

Desværre fandt vi ingen rejser som svarede til din søgning.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Hotelinformation

Godt familiehotel med udsigt over havet

Med en smuk udsigt over havet, mange aktiviteter for både børn og voksne og en rigtig god beliggenhed midt imellem Sousse og Port el Kantaoui er LTI El Ksar Hotel Resort et godt valg for både par og familier. Hotellet er smukt indrettet i orientalsk stil med mange detaljer og varme farver, og det er omgivet af en smuk have med palmer og farvestrålende blomster.

På El Ksar Hotel Resort finder du et bredt udvalg af restauranter og barer. Her er buffetrestautant, a la carte-restauranter (mod betaling), bar, poolbar, cocktailbar og strandbar. For de voksne er her desuden fem swimmingpools og én indendørs pool samt et stort spa center med indendørs pool, hamam, sauna, massage, skønhedssalon, frisør og fitnessrum – alle faciliteter mod betaling. For børnene er her Miniklub (4-12 år – her tales ikke dansk) og lille legeplads, to børnepools (ikke opvarmede) og ikke mindst ”Jungle Park” med klatretræer, hængebroer etc. (mod betaling).

Værelserne

Pænt indrettede værelser med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge og mulighed for én ekstra opredning på sovesofa.

Bungalows med plads til 4 personer.

Familieværelser med plads til 6 personer.

Alle værelser har klinkegulv, satellit-tv, telefon, minibar, sikkerhedsboks, aircondition og balkon eller terrasse. Badeværelser med toilet, bruse- eller karbad og hårtørrer.

Måltider

All Inclusive

Øvrigt

Turistområde med forbipasserende trafik. Bygget i 1969, renoveret 2011-2012. Ialt 452 værelser fordelt på hovedbygning og flere mindre bungalows. Fire elevatorer. Privat strand – strandhåndklæder og madrasser til solsenge kan lejes. Flere konferencerum. Souvenirbutik, minimarked, bordtennis, beachvolley i sommerperioden, fodboldbane, tennis og vandsportsaktiviteter på stranden (nogle aktiviteter mod betaling). Gratis trådløst internet på alle hotellets indendørs områder.

Nogle aktiviteter/faciliteter mod tillæg.

Adresse: Boulevard du 14 Javier, SousseTlf. +21 673 240 460 // Fax: +21 673 244 600

Vis på kort

Kort