Aparthotel Adagio Paris Opéra

Champs-Elysées, Frankrig Flag - Frankrig

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstands center: 2 km

Hotelinformation

Lejlighedshotellet ligger i området omkring l'Opéra - et prestigefyldt område kendt for dans og lyriske kunstformer. Dette centrale, livlige område er velanset for dets turistattraktioner samt beliggenheden tæt på forretninger, cafeer, restauranter og luksusbutikker. Brede boulevarder som leder lige ud ad Champs-Élysées eller mod den østlige del af Paris gør dette område til en gylden trekant i lysets by. Med områdets kontorer, hovedkvarterer for banker, forsikringsselskaber og rejseagenturer er l'Opéra et af de økonomiske midtpunkter i Paris. De nærmeste forbindelser med offentlige transportmidler ligger kun 100 m væk, mens der til banegården Saint Lazare er knap 10 minutters gang. Til Orly lufthavn er der 25 km, mens der til Paris Charles de Gaulle lufthavn er 30 km.

Dette city-lejlighedshotel tilbyder 99 boligenheder fra studier til 2-sengslejligheder. Af faciliteter hører morgenmadsrestaurant, mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling), fjernsyn med internationale kanaler og WiFi/internetadgang.

Alle lejligheder inkluderer et veludstyret køkken med service, keramisk kogeplade med 2 eller 4 felter, et køleskab, en mikrobølgeovn/grill, en opvaskemaskine, en kaffemaskine og en elkedel. De rummer også et badeværelse med badekar og toilet, en hårtørrer, et fjernsyn med satellit-/kabel-tv, stereoanlæg/radio, telefon (mod betaling), safeboks samt strygejern og strygebræt. Herudover er der regulerbart klimaanlæg og WiFi/internetadgang (mod betaling).

Gæster, som ankommer på vejen fra indre ringvej, skal tage afkørslen mod Porte Maillot og herefter Avenue de la Grande Armée. I rundkørslen på Place Charles de Gaulle skal man tage Avenue de Friedland og fortsætte på Boulevard Haussmann. På Place Saint Augustin skal man dreje til højre ad Boulevard Malesherbes. Drej til venstre ad Place de la Madeleine, fortsæt på Boulevard de la Madeleine og drej herefter til venstre ad Rue de Caumartin.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider