Sands Beach Resort

Costa Teguise, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Opvarmet pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub

Hotelinformation

Det attraktive lejlighedshotel ligger lige ud til den skønne strand Los Charcos og er omgivet af et vulkanlandskab. Komplekset er især populær blandt de besøgende på grund af den fremragende beliggenhed. Få minutters gang væk ligger Costa Teguises bymidte, hvor man finder et væld af forretninger, barer og restauranter. Der er desuden heller ikke langt til talrige seværdigheder og mindesmærker som f.eks. Jameos del Agua, de underjordiske huler i Verdes, kaktushaven og den vidunderlige strand Famara samt til de smukke, traditionsrige små byer Teguise, Guatiza og Haría. Der ligger desuden et stoppested mindre end 200 m fra bygningen.

Det charmerende feriekompleks er velegnet til gæster, der sætter pris på ro, komfort og venlighed. Komplekset blev renoveret i år 2005 og har en vidunderlig udsigt. Det råder over 180 bungalower, 4 villaer, 40 studios og 35 junior-suiter samt 368 lejligheder, der er fordelt ud over 6 landsbylignende pladser. På hver plads er der en pool og et børnebassin.

De smagfuldt indrettede lejligheder har alle den bedste komfort for et behageligt ophold.

Komplekset råder over et poollandskab med 7 swimmingpools til voksne, hvoraf den ene er opvarmet, samt 6 børnebassiner. Endvidere kan man slappe af på en af de 6 solterrasser med liggestole og parasoller. Hotellet har endvidere en whirlpool, ligesom der er mulighed for at få massage. Endvidere kan man dyrke motion i fitnessstudiet, spille boccia, dyrke aerobic, surfe og ride samt deltage i det underholdende aktivitetsprogram (delvist mod betaling).

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider