Apartamentos Gelimar

Puerto Rico, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Afstand strand: 500 m
  • Lufthavn Gran Canaria (LPA): 49.3 km (37 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • WLAN
  • Parking

Hotelinformation

Disse lejligheder er beliggende på Puerto Ricos bakke med smuk udsigt over stranden og Puerto Rico-bugten. Der afgår offentlige transportmidler inden for ca. 500 m. Det ligger 54 km fra Gran Canaria Lufthavn.

Gæsterne kan vælge mellem 12 lejligheder. Gæsterne bydes hjerteligt velkommen af det flersprogede personale i receptionen i lobbyen. Check-in/check-out service er tilgængelig døgnet rundt. Faciliteterne inkluderer en garderobe, en bagageopbevaring og en værdiboks. Trådløs internetadgang (mod betaling) giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen, mens de er på ferie. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Der er en række butikker, herunder et supermarked. En have giver ekstra plads til hvile og afslapning i det fri. Yderligere faciliteter omfatter et legerum og et bibliotek. Parkeringspladser er tilgængelige for gæster, der rejser i bil. Andre tjenester omfatter en 24-timers sikkerhedsservice, en biludlejningsservice, lægehjælp, en overførselsservice, roomservice, en vaskeriservice, et møntvaskeri og en hotel-shuttlebus. Aktive gæster, der ønsker at udforske det omkringliggende område på cykel, vil sætte pris på cykeludlejning. Cykelopbevaring er også tilgængelig. En faxmaskine er tilgængelig til gæsternes forretningsbehov.

Gæsterne kan nyde havudsigten fra en balkon eller terrasse. Værelserne har en dobbeltseng eller en sovesofa. Separate soveværelser er tilgængelige. Værdigenstande kan opbevares sikkert i et pengeskab. For gæsternes bekvemmelighed omfatter enhederne køleskab, mikrobølgeovn og te- og kaffefaciliteter. Et strygesæt er til rådighed for gæsternes bekvemmelighed. Andre funktioner omfatter en telefon, et fjernsyn med satellit-/kabelkanaler og WiFi (uden ekstra gebyr). Badeværelserne har en bruser, et badekar og et bidet. Der er også hårtørrer. Lejlighedshotellet har familieværelser og ikkerygerværelser.

Det udendørs poolkompleks byder på en forfriskende forfriskning. En kort pause eller en hel eftermiddag på solterrassen, som byder på liggestole og parasoller, er godt givet ud. Hotellet tilbyder et omfattende udendørs sports- og fritidsprogram, som omfatter cykling/mountainbike, tennis, fiskeri og ridning. Mod betaling kan gæsterne også nyde minigolf og golf. En række sportsgrene er tilgængelige, herunder vandsport såsom motorbådsture, kanosejlads og snorkling. Mod betaling kan gæsterne også nyde vandski, windsurfing, jetski, sejlads i sejlbåd, sejlads, katamaraning og dykning. Sports- og fritidsfaciliteter på hotellet omfatter fitnesscenter, bowling og squash. Der er spa og solarium i wellness-området. Underholdningsmuligheder og fritidsfaciliteter omfatter en danseklub og en natklub.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider