Hotel LIVVO Los Calderones

Maspalomas, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Opvarmet pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Voksenhotel
  • Afstand strand: 2 km
  • Afstands center: 2 km
  • Lufthavn Gran Canaria (LPA): 35.0 km (25 mins)

Hotelinformation

Dette bungalowkompleks ligger midt i en subtropisk have i bydelen "Campo Internacional". Komplekset ligger i et område af Maspolomas, som er yderst populært blandt turister og ligger heller ikke langt fra de vidunderlige sandklitter. Der afgår offentlige transportmidler kun 100 m fra komplekset. Ca. 400 m væk finder man desuden omfattende indkøbsmuligheder samt diverse restauranter, barer og pubber. Den langstrakte, fine sandstrand (gratis shuttlebus hertil fra komplekset) og det berømte indkøbscentrum "Faro" ligger kun ca. 2 km væk.

Komplekset er bygget i 1988 og renoveret i 2002. Det råder over i alt 46 2-etagers bungalows (i rækker). Komplekset har en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og minimarked. Desuden er der en bar, en pub, en tv-stue og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger område og børnestole. Hertil kommer en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Børnene kan blive passet i miniklubben, boltre sig på legepladsen eller danse i mini-diskoteket (4-12 år). Vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom er ligeledes en del af faciliteterne.

De hyggelige bungalows har kombineret stue-/soveværelse, et separat soveværelse (på overetagen), badeværelse, satellit-/kabel-tv (mod betaling), tekøkken, køleskab, safeboks (mod betaling) og en lille terrasse.

Gæsterne kan benytte kompleksets tre swimmingpools (en af disse er opvarmet) med børnebassin, snackbar, liggestole, parasoller samt solterrasse. For de sportsbegejstrede er der desuden aerobic, vandaerobic, bordtennis, bueskydning, basketball, vollyball, boccia og billard (delvist mod gebyr). Endvidere sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for underholdning og afveksling. Der ligger endvidere en golfbane 1,5 km fra komplekset, hvor man mod betaling kan få sig et slag golf.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider