Hotel Luz del Mar

Tenerife, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 200 km
  • Lufthavn Tenerife (TFS): 67.0 km (1 hour 11 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Hotelinformation

Dette hotel ligger kun 200 m fra havet og tæt på en bananplantage i den maleriske landsby Los Silos, yderst nordvest for Tenerife. Los Silos ligger i regionen Isla Baja, som er et område med uspoleret landskab, og hvor naturlige skikke er blevet bevaret. De nærmeste forbindelser med offentlige transportmidler ligger kun 500 m fra hotellet, og stranden ligger ved San Marco Icod, kun 10 minutters kørsel væk.

Gæsterne kan vælge mellem 49 værelser, herunder 14 suiter og 34 dobbeltværelser, beliggende i to 2-etagers bygninger med elevatorer. Det flersprogede personale i receptionen hjælper gerne gæsterne i receptionen døgnet rundt. Ind- og udtjekning er tilgængelig 24 timer i døgnet. Faciliteterne inkluderer bagageopbevaring og pengeskab. Trådløs internetadgang giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen, mens de er på ferie. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Kørestolsvenlige faciliteter er tilgængelige. En pejs skaber en hyggelig atmosfære. En række butikker, herunder et supermarked, er gode til at shoppe eller bare surfe på. Gæster på hotellet er velkomne til at slappe af i haven. Yderligere faciliteter omfatter en tv-stue og et legerum. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer i garagen eller på parkeringspladsen. Af yderligere tjenester og faciliteter er der roomservice, vaskeservice, frisør, møntvaskeri og hotellets shuttlebus. Cykelopbevaring er tilgængelig for gæsterne. Der er også cykeludlejning. Der er et business-center med fax og projektor til rådighed.

Aircondition og justerbar centralvarme sikrer, at værelserne holder behagelige temperaturer. Gæsterne kan nyde havudsigten fra en balkon eller terrasse. Værelserne har en dobbeltseng eller en sovesofa. Separate soveværelser er tilgængelige. Børnesenge og ekstra senge kan anmodes om til yngre gæster. Der er også værdiboks og skrivebord. Tekøkkenet har køleskab, mikrobølgeovn og te- og kaffefaciliteter. Et strygesæt er til rådighed for gæsternes bekvemmelighed. Hertil kommer telefon, fjernsyn med satellit-/kabelkanaler, radio og WiFi (uden ekstra gebyr). Der medfølger hjemmesko. Badeværelserne er udstyret med en bruser, et badekar og et bidet. En hårtørrer, et makeupspejl og badekåber er tilgængelige til daglig brug. Gæsterne kan også booke kørestolsvenlige værelser med kørestolsvenlige badeværelser. Hotellet har ikke-ryger værelser.

Gæsterne kan tage en energigivende svømmetur i ferskvandspoolkomplekset (delvis opvarmet). Et spabad inviterer gæster til at dulme deres muskler, og en snackbar ved poolen vil tage sig af sultne maver. En kort pause eller en hel eftermiddag på solterrassen, som byder på liggestole og parasoller, er godt givet ud. En række aktiviteter er tilgængelige på hotellet, for eksempel boccia, golf, stavgang og fiskeri eller mod betaling cykling/mountainbike, tennis og ridning. Gæsterne kan deltage i et omfattende vandsportsprogram, som omfatter windsurfing, kajaksejlads og aquafit, med kanosejlads, snorkling og dykning til rådighed mod betaling. Sports- og fritidsfaciliteter på hotellet omfatter et fitnesscenter, yoga og callisthenics. Der er et wellness-område med spa, sauna, skønhedssalon og solarium. Mod betaling: massagebehandlinger. Om aftenen kan gæsterne slappe af til levende musik.

Spisefaciliteterne omfatter en café og en bar. Restauranten har aircondition og høje stole til børn. Cateringmulighederne omfatter bed and breakfast og halvpension. En kontinental morgenbuffet garanterer en god start på dagen. Til frokost og aftensmad kan gæsterne bestille à la carte. Faste menuer er tilgængelige ved middagen. Særlige måltider, herunder vegetariske retter, er også tilgængelige.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider