Medplaya Esmeraldas

Tossa de Mar, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 650 m
  • Afstands center: 0 m
  • Lufthavn Barcelona (BCN): 115 km (1 hour 25 mins)

Hotelinformation

Dette hyggelige hotel ligger i hjertet af Tossa de Mar, ca. 10 minutters gang fra den vidunderlige strand. Desuden er der kun ca. 200 m til diverse restauranter, barer, butikker og diskoteker. Der afgår offentlige transportmidler ca. 300 m væk.

Lejlighedshotellet er bygget i 1982 og renoveret i år 2004. Det er på 5 etager og har i alt 107 lejligheder. Hotellet råder over en veludstyret foyer med en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs. Desuden er der elevator, en lille spillehal, en tv-stue samt internetadgang. Ydermere har hotellet en hyggelig café, en bar og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling og børnestole. Som yderligere service tilbydes der hjælp i tilfælde af sygdom. Uden for hotellet finder man en legeplads med miniklub.

Alle lejligheder er smagfuldt indrettet og råder over eget badeværelse. De flisebelagte lejligheder er desuden udstyret med satellit- og kabel-tv, tekøkken med køleskab og safeboks. Lejlighederne bliver gjort ren ved afrejse.

Hotellet råder over en udendørs swimmingpool og en solterrasse med liggestole. Desuden er der mulighed for at spille billard/snooker og bordtennis, ligesom hotellet også kan tilbyde et underholdende, sæsonafhængigt aktivitetsprogram. På stranden står der ligeledes parasoller til rådighed for hotellets gæster.

Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider