Lodomar Spa & Talasoterapia

San Pedro del Pinatar, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Lufthavn Alicante (ALC): 81.4 km (56 mins)

Hotelinformation

Strandhotellet ligger i El Parque Regional de las Salinas ca. 15 minutters kørsel fra lufthavnen San Javier. Der er endvidere ca. 1,5 km til bymidten samt ca. 10 minutters gang til forskellige barer og restauranter. Til havet og til stranden er der ca. 500 m. Desuden ligger det nærmeste diskotek ca. 1 km væk. Inden for en afstand af 1,5 km finder man endvidere et væld af indkøbsmuligheder og et stoppested.

Konferenehotellet hører til i den øvre middelklasse og åbnede i 2001. Det råder over 5 etager med i alt 124 værelser, heraf 80 dobbeltværelser, 8 suiter samt 36 lejligheder, der ligger i en nabobygning. Bygningen rummer endvidere en foyer med døgnåben reception, safebokse, vekselbørs, elevatorer, tv-stue, konferencerum, parkeringsplads og garage. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en café og en klimatiseret restaurant med børnestole. Herudover er der mulighed for at benytte hotellets internetadgang med WLAN samt bestille vasketøjsservice, ligesom der også er mulighed for at få hjælp i tilfælde af sygdom (begge mod betaling). Sidst, men ikke mindst, har hotellet en parkeringsplads (mod betaling).

Værelserne råder over eget badeværelse med hårtørrer (ikke i lejlighederne) samt telefon, satellit-tv og internetadgang. Herudover er de udstyret med minibar (i lejlighederne er der køleskab), klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling) samt altan eller terrasse. Lejlighederne bliver gjort rene ved afrejse.

På de udendørs arealer finder man en pool med separat børnebassin og pool-/snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover har hotellet en indendørs swimmingpool, en whirlpool, en sauna og et dampbad, ligesom der er mulighed for at få massage. Gæsterne kan tilmed dyrke motion i hotellets fitnessstudie (mod betaling), ligesom der ligger en golfbane ca. 15 km fra hotellet. Herudover præsenteres der et sæsonafhængigt aktivitetsprogram.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider