Luze Castellana

Madrid, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Lufthavn Madrid (MAD): 14.5 km (17 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotelinformation

Dette hotel er beliggende i hjertet af Madrid, i det bedste kommercielle og forretningsområde, ved siden af Plaza de Cuzco og Paseo de la Castellana og få meter fra Palacio de Congresos og Santiago Bernabéu fodboldstadion. Det ligger tæt på Chamartín-banegården og byens centrum og tilbyder nem adgang til disse via offentlig transport. Det har praktiske forbindelser til lufthavnen og IFEMA-messecentret. Gæsterne vil finde butikker, barer og restauranter i umiddelbar nærhed af hotellet. Madrid-Barajas lufthavn ligger omkring 7 km væk.

Hotellet har 126 dobbeltværelser, som er fordelt på 5 etager og kan nås med 3 elevatorer. Det venlige personale i receptionen besvarer gerne spørgsmål. Faciliteterne omfatter bagageopbevaring, pengeskab og drikkevaremaskine. Der er trådløs internetadgang på offentlige områder. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Hotellet har en række faciliteter for gæster med handicap. Kørestolsvenlige faciliteter er tilgængelige. Daglige fornødenheder kan købes i supermarkedet. En have giver ekstra plads til hvile og afslapning i det fri. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer i garagen (mod betaling) eller på parkeringspladsen (mod betaling). Yderligere tjenester omfatter biludlejning, roomservice (mod betaling), vaskeservice og møntvaskeri. Aktive gæster kan benytte sig af cykeludlejningen til at udforske det omkringliggende område. Der er gratis aviser til rådighed. Der er et business-center med fax og projektor til rådighed.

Aircondition og individuelt justerbar opvarmning sikrer, at værelserne holder behagelige temperaturer. Værelserne har en dobbeltseng. Ekstra senge kan anmodes om. Der er også værdiboks, minibar og skrivebord. Gæsterne vil også finde en te/kaffe-station inkluderet blandt standardfunktionerne. En telefon med direkte opkaldslinje, et fjernsyn med satellit-/kabelkanaler, et vækkeur og WiFi giver alt det nødvendige for en behagelig ferie. En hårtørrer og en telefon er tilgængelige på badeværelserne, som er udstyret med en bruser og et badekar. Som en ekstra bekvemmelighed tilbyder badeværelserne kosmetiske produkter. Kørestolsvenlige værelser med kørestolsvenlige badeværelser er også tilgængelige. Hotellet har familieværelser, ikkerygerværelser og rygerværelser.

En dukkert i den forfriskende udendørs pool er ikke at gå glip af. Selv på grå dage kan gæsterne altid tage en svømmetur i den indendørs pool. På solterrassen står parasoller og komfortable liggestole til rådighed. Der er mange måder at slappe af eller forblive aktiv på hotellet, herunder cykling/mountainbike, fitnesscenter, spa og solarium. Der bliver passet godt på børnene i børneklubben.

Forskellige spisemuligheder er tilgængelige, herunder en restaurant, en morgenmadsrestaurant, en café og en bar. En generøs morgenbuffet garanterer en god start på dagen. Særlige måltider, herunder diætmåltider, er også tilgængelige. Hotellet tilbyder også særlige cateringmuligheder.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider