Aldemar Olympian Village

Kalo Nero, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Spa
  • Voksenhotel

Hotelinformation

Olympia Village på Olympia er et førsteklasses resort lige ved stranden. Med sin beliggenhed tæt på det mest hellige i Grækenland er dette det perfekte sted at rejse til, hvis du vil have mere end bare solbadning og badning. Olympia er ikke kun udgangspunktet for De Olympiske Lege. Dette er også Zeus vigtigste helligdom.

På den vidunderlige sandstrand i Det Joniske Hav ligger Olympia Village. Her gemmer sig bygninger og pools mellem havet og den frodige natur. Feriestedet er opdelt i flere bygninger, og her vælger du om I vil bo i en lejlighed eller i jeres egen bungalow. Olympia Village er et all inclusive resort og her er flere restauranter og barer at vælge imellem.

Alle værelser har aircondition, satellit-tv, gratis Wi-Fi og balkon eller veranda. Nogle af lejlighederne har plads til op til 4 personer.

Olympia Village har masser af aktiviteter at tilbyde dig. Blandt andet tennis, bordtennis, minigolf, børneklub, muligheder for ridning, strandsport og cykeludlejning. Resortet har også egne butikker, biludlejning, pengeautomat og frisør. Der er også et dejligt spa med både en indendørs pool, en sauna, et hammambad og mulighed for mange forskellige behandlinger.

Olympia Village har flere pools for både børn og voksne samt en vidunderlig sandstrand til dejlige bade. Der er masser af liggestole og parasoller her, og disse er gratis for hotellets gæster.

Du bor således

Aircondition, pengeskab, TV, hårtørrer, bad/bruser og toilet.

Bygningens faciliteter

Reception, restaurant, morgenmadsrestaurant, indendørspool-/udendørspool, fitness-center, sauna (mod betaling), spa (mod betaling), tennis (mod betaling), bar, diskotek/underholdning, konferencerum, Wi-Fi, parkering, Legeplads.

Tilvalg

Barneseng bookes på forhånd, gratis. Barnestol gratis.

Andet

Turistskat/Miljøgebyr betales på plads.

4 etager, elevator.

Ankomst

Valgfri ankomst og min 7 nætter i perioden 28/7-24/8 2019. Valgfri ankomst og min. 5 nætter i perioderne 16/6-27/7 2019 og 25/8-7/9 2019. Resten af tiden med valgfri ankomst og min. 3 nætter. Indcheckningstid: 14:00 - 18:00, udcheckningstid: 12:00.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider