New Hotel of Marseille Vieux Port

Marseille, Frankrig Flag - Frankrig

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 500 m
  • Afstands center: 500 m
  • Lufthavn Marseille (MRS): 25.3 km (24 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger i centrum af Marseille ved kongepaladset Le Pharo. Fra Vieux Port, Marseilles gamle havn, stranden Les Catalans samt byens centrum er der omkring 5 minutter til fods. I nærheden af hotellet finder man desuden et busstoppested, Corniche Kennedy, byens rådhus, diverse restauranter og barer ved Vieux Port, den berømte gade La Canebière, indkøbsstræder (Rue St. Ferréol, Centre Bourse, etc.) samt centrummet Le Carcle des Nageurs. Til Abbaye Saint Victor og diskotekerne er der ca. 1,5 km, til Basilica Notre Dame de la Garde og den gamle bydel ca. 3 km, til banegården ca. 3,5 km og til Aix en Provence ca. 30 km. Til lufthavnen i Marseille er der endvidere ca. 25 km.

Det klimatiserede hotel åbnede i år 2006 med en moderne stil og har en have og en terrasse samt i alt 100 værelser fordelt på 5 etager. På de første 3 etager rummer huset 81 standardværelser som enkelt- eller dobbeltværelser samt 3 handicapvenlige værelser. Den øverste etage, Executive Floor, råder over 8 superiorværelser og 8 suiter, som hver især er indrettet med terrasse. Til de videre faciliteter hører en foyer med døgnåben reception, safeboks, elevatorer, bar, restaurant, business-center med internetadgang (WLAN, mod betaling) samt 4 konferencelokaler og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Under hotellet er der en offentlig og gratis parkeringsplads, som dog kan reverseres til hotellets gæster (40 pladser, mod betaling hver dag).

Værelserne og suiterne er lyse og moderne indrettede i varme nuancer og med elegante møbler. Værelserne har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-tv med fladskærm og kanal+, trådløs internetadgang (mod betaling), minibar, lydisolering, skrivebord med skrivebordslampe, safeboks, klimaanlæg og radiator (begge dele individuelt reguleret). Der er mulighed for at bestille ikke-rygerværelser.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider