Holiday Inn Express Marseille Saint Charles

Marseille, Frankrig Flag - Frankrig

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstands center: 1200 m
  • Lufthavn Marseille (MRS): 25.5 km (24 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger ca. 5 minutters gang fra centrum af Marseille, over for Saint-Charles banegård. I nærheden finder man også busstationen og forbindelser med offentlige transportmidler, og til indkøbsmulighederne er der ca. 10 minutters gang fra hotellet. Herudover finder man et udvalg af restauranter, barer, beværtninger og natklubber omkring 1,5 km væk, og til stranden er der ca. 20 minutter med offentlige transportmidler. Fra Marseille Provence lufthavn er der omkring 28 km til etablissementet.

Dette city-hotel rummer 120 værelser, blev opført i 2010 og tilbyder desuden et business-center og en privat, indendørs parkeringsplads. Terrassen og dens salonstemning er som en have i byen og tilbyder gæsterne et reelt afbræk i hverdagen. Hertil kommer gratis trådløs internetadgang i fællesområderne. Ud over en foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks og elevator tilbyder dette klimatiserede, familievenlige etablissement faciliteter såsom bar, fjernsynsstue, restaurant, konferenceindretninger og mulighed for at bestille vasketøjsservice.

Værelserne har et meget moderne design. De er udstyret med moderne teknisk udstyr, herunder et fladskærmsfjernsyn, betalings-tv, regulerbare klimaanlæg og radiatorer og trådløs internetadgang med hurtig forbindelse. Ud over eget badeværelse med badekar, brusebad og hårtørrer er der af behageligheder på værelset telefon, radio, dobbeltseng, mulighed for at lave te og kaffe samt strygejern og strygebræt. Hertil kommer også safeboks som yderligere standardindretning i alle boligenheder.

Golfentusiaster vil finde den nærmeste golfbane omkring 5 km fra etablissementet.

Hver morgen tilbydes der en morgenbuffet på hotellet.

I bil tager man afkørslen St. Charles på motorvej A7 og følger anvisninger mod St. Charles og derefter Boulevard Bourdet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider