Charleville Lodge Hotel

Dublin, Irland Flag - Irland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • distance_city: 3600

Hotelinformation

Hotellet har elevator og har 30 værelser. Det venlige personale i receptionen besvarer gerne spørgsmål. En bagageopbevaring, en pengeskab, en tv-stue, roomservice og et konferencelokale er til rådighed. Trådløs internetadgang giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen, mens de er på ferie. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. En pejs skaber en hyggelig atmosfære. Gæster på hotellet er velkomne til at slappe af i haven. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer på parkeringspladsen. Der er gratis aviser til rådighed.

Værelserne har en stue og et badeværelse. Centralvarme sikrer behagelige temperaturer. Ekstra senge kan anmodes om. Gæsterne vil også finde en te/kaffe-station inkluderet blandt standardfunktionerne. Der er også telefon, tv og WiFi. Faciliteterne på badeværelserne omfatter bruser. Kørestolsvenlige værelser med kørestolsvenlige badeværelser er også tilgængelige. Hotellet har rygerværelser.

Sports- og underholdningsfaciliteterne på hotellet sikrer, at gæsterne har masser af aktiviteter at vælge imellem under deres ophold. Det gode vejr kan nydes på terrassen. Der er mange måder at slappe af eller holde sig aktiv på hotellet, herunder golf og ridning.

Spisefaciliteterne omfatter en restaurant, en café og en bar. En styrkende morgenmad serveres dagligt.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider