Aqualuz Lagos by The Editory

Lagos, Portugal Flag - Portugal

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Børneclub

Hotelinformation

Det tiltalende middelklassekompleks har en central beliggenhed i Lagos kun ca. 600 m fra Dona Ana stranden og ca. 800 m fra bymidten. I de umiddelbare omgivelser finder man diverse shoppingområder med forretninger, butikker, barer og restauranter. Hotellet ligger på en bakke i den sydlige del af Lagos. 300 m herfra er der desuden forbindelse med offentlig transport.

Lejlighedskomplekset består af en hovedbygning på 5 etager og en sidebygning med i alt 133 boligenheder. Bygningen rummer desuden en foyer og en frisør samt en kosmetiksalon. På hotelområdet er der endvidere en bar, en tv-stue og en restaurant. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i parkeringskælderen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice.

De hyggeligt indrettede studios og lejligheder indeholder kombineret stue/soveværelse, eget badeværelse, telefon, satellit-/kabel-tv, tekøkken, mikrobølgeovn, toaster, elkedel og kaffemaskine samt centralt styret klimaanlæg, centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse. Lejlighederne har derudover et separat soveværelse.

På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med separat børnebassin, en pool-/snackbar og en solterrasse med liggestole og parasoller. På det sportslige område er der mulighed for at spille bordtennis og billard/snooker. I hotellets fitness-studie kan man endvidere mod betaling besøge wellnessområdet med sauna, dampbad og massage. Herudover sørger et aktivitetsprogram med aftenprogrammer for afveksling og underholdning.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider