Hotel Galileo

Rom, Italien Flag - Italien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Lufthavn Roma Fiumicino (FCO): 32.1 km (42 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotelinformation

Dette hotel tilbyder gæsterne en fredelig beliggenhed med nem adgang til byens centrum. Det ligger omkring 2 km fra centrum og de fleste af byens seværdigheder. Den nærmeste metrostation ligger kun 150 m fra hotellet, mens hovedbanegården Termini ligger omkring 300 m fra hotellet. Der er et væld af vidunderlige underholdnings- og shoppingmuligheder i området omkring hotellet. Inden for omkring 1 km vil gæsterne finde sightseeingattraktioner såsom Basilica Santa Maria Maggiore og Galleria Borghese. Fiumicino Lufthavn ligger omkring 30 minutters kørsel fra hotellet.

39 værelser, herunder enkeltværelser og 38 dobbeltværelser, er tilgængelige for gæster i en 6-etagers hovedbygning og en 4-etagers hjælpebygning. Det venlige personale i receptionen i lobbyen besvarer gerne spørgsmål. Tjenester såsom bagageopbevaring, pengeskab og drikkevaremaskine sikrer et behageligt ophold. Der er trådløs internetadgang på offentlige områder. Hotellet tilbyder en række faciliteter for gæster med handicap. Hotellets grund har en legeplads og en dejlig have. Yderligere faciliteter omfatter en tv-stue. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer i garagen (mod betaling) eller på parkeringspladsen. Af yderligere tjenester og faciliteter er der roomservice, vaskeservice og en shuttlebus. En faxmaskine er klar til gæsternes forretnings- og kommunikationsbehov.

Aircondition og individuelt justerbar opvarmning sikrer, at værelserne holder behagelige temperaturer. Der er balkon som standard på nogle værelser. Ekstra senge kan anmodes om. Der er også værdiboks, minibar og skrivebord. Et strygesæt er til rådighed for gæsternes bekvemmelighed. Andre faciliteter omfatter en telefon, et fjernsyn med satellit-/kabelkanaler, en radio og WiFi (uden ekstra gebyr). Badeværelserne har en bruser, et badekar og et bidet. Der er også hårtørrer. Gæsterne kan også booke kørestolsvenlige værelser med kørestolsvenlige badeværelser. Hotellet har familieværelser, ikkerygerværelser og rygerværelser.

Sports- og underholdningsfaciliteterne på hotellet sikrer, at gæsterne har masser af aktiviteter at vælge imellem under deres ophold. Det udendørs poolkompleks er ideelt til motion og afslapning. En solterrasse er et godt sted at fordrive timerne. Der er mange måder at slappe af eller holde sig aktiv på hotellet, herunder et fitnesscenter, en spa og et solarium. Fritidsfaciliteter omfatter en børneklub, en danseklub og en natklub.

Spisefaciliteterne omfatter en restaurant, en spisestue, en morgenmadsrestaurant og en bar. En kontinental morgenmad garanterer en god start på dagen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider