Vilnius Park Plaza

Vilnius, Litauen Flag - Litauen

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstands center: 1000 m
  • Lufthavn Vilnius (VNO): 5.8 km (15 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger i centrum af Wilna i nærheden af parken Vingis. Det er perfekt egnet til såvel forretningsrejsende som feriegæster. Desuden ligger det i nærheden af parlamentet, ambassaderne samt vigtige regerings- og forretningsindretninger. Alle interessante turistseværdigheder såsom museer, kunstgallerier, teatre, biografier, diskoteker samt indkøbscentre og den gamle bydel kommer man let til på gåben. Der er ca. 8 km fra Vilnius' internationale lufthavn, som man let kommer frem til fra hotellet, mens der ca. er 5 km til banegården.

Hotellet har en rolig og elegant atmosfære, behagelige omgivelser og et værelse med en storslået panoramaudsigt over Wilna. I bygningen findes der en døgnåben reception og safeboks. På det gastronomiske område er der en café, en bar og 2 restauranter. Herudover er der et konference- og festcenter med plads til 800 personer. Rummene kan benyttes til diverse foranstaltninger. Med den nyeste teknologi og parkeringsmuligheder til 180 køretøjer opfylder standarden selv de mest krævende gæsters ønsker.

Værelserne er både moderne og klassisk indrettet og har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. Derudover er de udstyret med minibar, elkedel, buksepresse, regulerbart klimaanlæg samt strygejern og strygebræt. Hotellet rummer 2 handicapvenligt indrettede værelser samt ikkerygerværelser.

På hotellet er der en opvarmet, indendørs swimmingpool samt et fitness-studie og et sundhedscenter. Herudover er der en sauna, en whirlpool og et dampbad samt mulighed for at få massage.

På 16. etage ligger restauranten Horison, hvor der serveres fremragende retter samt levende klavermusik under Vilnius' uforglemmelige aftenhimmel. I lobbyens bar og restauranten Seasans i stueetagen tilbydes de spisende et internationalt køkken.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider