Jupiter Marina Hotel Couples and SPA

Praia da Rocha, Portugal Flag - Portugal

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 1000 m
  • Afstands center: 1000 m
  • Lufthavn Faro (FAO): 74.0 km (55 mins)

Hotelinformation

Dette nye parorienterede hotel har en førsteklasses beliggenhed kun 100 meter fra Portimão-floden og ca. 1 km fra Praia da Rocha-stranden og lystbådehavnen og har et eksklusivt udvalg af tjenester og faciliteter, der gør det til et perfekt valg til en fredelig ferie eller en flugt til to.

Med et sofistikeret Boho Chic-design kan du nyde den idylliske udsigt over floden Arade ved tagterrassen, prøve lokale måltider på Facho Restaurant, slappe af på den fantastiske Soul SPA eller træne i 24-timers-motionsrummet.

Dette prisbelønnede romantiske hotel med politikken "kun voksne" giver gæsterne chancen for at gøre dette ophold mindeværdigt og tilbyder tjenester såsom picnic på stranden, private tagterrasser, SPA-oplevelser for par, en solnedgang på cykeltur langs floden til strandpromenade eller bare tage den gratis shuttle til stranden.

Jupiter Marina Hotel ligger 200 m fra Portimão's Museum, 800 m fra Portimão gamle bymidte og 1,3 km fra Praia da Rocha Strand. Fiskerlandsbyen Ferragudo ligger over floden og er let tilgængelig via færge. Autodromo Internacional do Algarve racerbane ligger 18 km derfra, og Faro Internationale Lufthavn ligger 67 km derfra.

Bemærk venligst, at der ikke er mulighed for ekstra senge og barnesenge. SPA og parkering er ikke inkluderet i værelsespriserne. Halvpension er à la carte-middag uden drinks.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider