Room Mate Isabella

Firenze, Italien Flag - Italien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstands center: 200 m
  • Lufthavn Florence Airport (FLR): 8.4 km (23 mins)

Hotelinformation

Et af de vigtigste karakteristika ved et hotel er dets beliggenhed, og dette hotel har besat den bedst mulige position for besøgende i Firenze. Det ligger på den eleganteste, fredeligste og sikreste gade i Firenze, tæt på alle byens attraktioner. Kirken Chiesa Santa Maria Novella ligger 400 m væk, Palazzo Vecchio og broen Ponte Vecchio ca. 500 m væk, og til museet Galleria degli Uffizi og domkirken Duomo Santa Maria del Fiore er der 600 m. Endvidere ligger Firenzes lufthavn 10 km væk og Pisa lufthavn 107 km væk.

Dette charmerende city-hotel har hjemme i en bygning fra det 19. århundrede, og er det eneste hotel af sin slags i Firenze. Dette er et lille hotel med 22 værelser, hvilket betyder, at gæsterne får den opmærksomhed, de fortjener, og at de virkelig vil føle sig hjemme her. Hotellet er elegant, stille, komfortabelt, praktisk og sikkert og tilbyder gæsterne en storartet base for deres ophold i denne by. Gæsterne på dette klimatiserede etablissement tilbydes ydermere faciliteter såsom en foyer med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out, ligesom der er safeboks, elevator og en fjernsynsstue. Desuden er der morgenmadsrestaurant og WLAN/internetadgang til gæsternes rådighed. Hertil kommer mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (begge dele mod betaling).

Alle værelser er blevet omhyggeligt indrettet og møbleret i klassisk stil med unikke antikviteter, som giver dem et typisk florentinsk islæt. Hertil kommer egetræsgulve, rigt udsmykkede stoffer af ren bomuld (brandsikre) og belysning, som er designet til at skabe en komfortabel atmosfære. Alle værelser er herudover indrettet med eget badeværelse med brusebad/badekar og hårtørrer, ligesom der er en dobbeltseng. Endvidere er værelserne udstyret med satellit-/kabel-tv, internetadgang, safeboks og minibar. Ydermere tilbydes der regulerbare klimaanlæg og radiatorer som standardindretning i alle boligenheder.

Hver morgen tilbydes gæsterne en kontinental morgenmad.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider