La Blanche Island Bodrum

Bodrum, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Spa
  • Afstand strand: 0 m
  • Afstands center: 3 km

Hotelinformation

La Blanche Island Bodrum ligger fantastisk smukt på sin egen lille halvø, omgivet af det det klareste blå hav, som kendetegner skærgården rundt om Bodrum-halvøen. Lyset her er helt specielt, særligt det gyldne morgenlys og de betagende farverige solnedgange. Her er bare sindssygt smukt!

La Blanche Island Bodrum har et væld af faciliteter og aktiviteter, både uden- og indendørs. De udendørs faciliteter ligger bredt ud som en vifte omkring hovedbygningen. Lige meget hvor du befinder dig på området, er der den smukkeste udsigt over bugten og bjergene. Her finder du en stor have, store poolområder og en lækker privat strand. Et af poolområderne har en pool med 6 vandrutsjebaner, hvor I kan have det sjovt i timevis, samt en område med en relax pool, hvor du kan få fred til at læse den der krimi.

Opholdet er med ultra all inclusive, hvor lokalt producerede drikkevarer og enkelte importerede drikkevarer er inkluderet døgnet rundt, og forfriskningerne kan indtages i en af de ikke mindre end 9 barer, der findes på hotellets område. Alle måltider er også med i prisen, samt en middag på en af de 5 a la carte restauranter, såfremt dit ophold er minimum af én uges varighed. Og dufter der lige pludselig af friskbagte croissanter eller kager, er dette også en del af konceptet hos hotellets konditor!

Serviceniveauet er tårnhøjt, som det skal være på et hotel af La Blanche Island Bodrums kaliber, og hotellet er oplagt for par eller familier, som vil have ekstra luksus på ferien. Eller hvis flere generationer rejser sammen i en festlig anledning.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider