Cactus Beach

Stalis, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 50 m
  • Afstands center: 2 km

Hotelinformation

Cactus Beach er et godt hotel til charterferien til Kreta for børnefamilier, der vil bo tæt på stranden, have pool og vandrutsjebaner samt bo med All Inclusive, som er nemt og bekvemt. Hotellet er indbydende med original kretensisk byggestil, farverige blomster og kaktusplanter og ligger i den familievenlige by Stalis. Her får du altså god beliggenhed, høj service og børnevenlige omgivelser.

Med børnene i fokus har Cactus Beach selvfølgelig gode rammer for både de mindste og ældre børn. Der er garanteret masser af vandsjov med børnepoolen med piratskibet, der har små vandrutsjebaner og vandsprøjt, mens større børn kan nyde suset og plaske i de store vandrutsjebaner. Der er selvfølgelig også pools til bare at bade og nyde en dukkert med tilhørende solterrasse, hvor I kan nyde solen på solsengen. I løbet af dagen bliver dagens måltider, snacks og is serveret, og om aftenen vil minidisco sikkert være et hit. Derudover har hotellet legeplads og børneklub (4-12 år, ikke dansktalende). Til de voksne kan det anbefales at besøge hotellets spacenter, når du vil forkæle dig selv med massage og nyde en afslappende stund.

Stalis er et populært område for børnefamilier. Stranden er børnevenlig med blødt sand og forholdsvis lavvandet. Og byen er en livlig ferieby med butikker, barer og restauranter, mens der om natten falder ro på området.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider