Cascadas Family Resort

Sunny Beach, Bulgarien Flag - Bulgarien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Air condition
  • Spa
  • Afstand strand: 800 m
  • Afstands center: 0 m

Hotelinformation

Cascadas Family Resort er en ægte familieoase i den livlige ferieby Sunny Beach. Resortet ligger i den nordlige del af byen, ca. 12 minutters gang fra den indbydende sandstrand. På Cascadas Family Resort finder du alt, hvad familien skal bruge til en velfortjent ferie. Her er intet mindre end 10 forskellige poolområder, som pænt omkranses af frodige haver med palmer, grønne plæner og små springvand.

På resortet findes et godt udvalg af aktiviteter for hele familien, og I kan fx deltage i aerobics eller yoga, eller I kan tage et spil fodbold. For familiens yngste arrangerer hotellet børneklub og minidisco 6 gange om ugen, og et par aftener om ugen er her desuden live musik.

Tæt ved hotellet findes flere restauranter, og hvis du går en tur ind til centrum af Sunny Beach, så er udvalget og variationen af spisesteder og natteliv næsten uendeligt. Gåturen er ca. 1,5 km lang og på vejen er du sikret masser af underholdende indslag. Du kan naturligvis også vælge at spise dine måltider på hotellet. Dit ophold er inkl. morgenmad, og du har mulighed for at tilkøbe halvpension.

Lejlighederne på Cascadas Family Resort er rummelige, og de største kan rumme helt op til 8 personer. Her kan du derfor samle hele familien til en dejlig ferie med masser af afslapning, sol og vandpjaskeri.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider