Hotel Niko

Solaris, Kroatien Flag - Kroatien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Lufthavn Split (SPU): 62.8 km (56 mins)

Hotelinformation

Hotel Niko er et hyggeligt og afslappet mellemklassehotel, der er omgivet af skyggefuld vegetation. Du bor kun et stenkast fra stranden. Her er ingen børnepool eller anden børnevenlig aktivitet og hotellet passer godt til dig som rejser uden barn. Du kommer til det charmerende Sibenik centrum (ca. 6 km) med lokalbussen.

Spis godt, slap af og lad dig blive forkælet

Niko har en lys restaurant med stor, skygget udendørsterrasse. Herfra har du en fin udsigt over poolområdet og delvist mod havet. Restauranten holder et godt niveau og har showmadlavning i åbent køkken. Vælger du morgenmad og/eller middag serveres måltiderne i buffetform med fokus på lokaldyrkede råvarer. I forlængelse af lobbyen finder du en bar med et stort udvalg.

Hotellet har et skønt, friformet poolområde med solstole og parasol. Op til poolområdet er der en bar med udeservering, perfekt for en let poolfrokost. Hotellet ligger langs en herlig lang rullestensstrand, hvor solstole & parasoller kan lejes. "En Vouge" er et skønt sted at være, og er en afslappende beach club for voksne med bar og restaurant samt afslappet poolområde.

På nærliggende hotel, Amadria Park Ivan ligger "Mediterranean Garden", som er et lækkert spa og wellness til afslapning, massage og forskellige skønhedsbehandlinger.

Aktiviteter på egen hånd eller i gruppe?

Kan du lide at være aktiv? I nærområdet er der store bjergtoppe, perfekte til vandreture på egen hånd eller i gruppe. Du kan også leje cykler og på afmærkede cykelstier opdage baglandet og kysten. Du kan naturligvis også booke udflugter på stedet til bl.a. nærliggende Krka Nationalpark med sine vandfald, eller hvorfor ikke en tur til de middelalderperlerne Split, Zadar og Sibenik. Hvis du foretrækker havet, skal du tage på en bådudflugt i den uovertrufne øverden Kornati.

Det meste lige inden for rækkevidde

Hotellet indgår i Amadria Park, der er en af Kroatiens mest komplette feriebyer. Resortet ligger ved havet og tilbyder en såvel behagelig som aktiv feriebolig for både børnefamilier og par.

Indenfor i Amadria Park findes der i alt 5 hoteller, flere restauranter og strandbarer. Ved stranden ligger det hyggelige torv "Mediterranean Square", en fin kopi af hvordan torvene ser ud i de dalmatiske byer. Her er to restauranter, lidt shopping og ved aftentid en skøn bar "Tempel Club".

Vil du prøve det lokale dalmatiske køkken, skal du besøge "Dalmatian Ethno Village" langs strandpromonaden, nær Hotel Ivan. Her får du serveret det bedste mad fra Dalmatien i en traditionel atmosfære, som imponerer hver gang.

På resortet kan der dyrkes masser af sport, såsom yoga, zumba, pilates, fodbold, volleyball, dans, vandgymnastik osv. Stedet har også en børneklub.

"Aquapark" er Kroatiens første vandpark med rutsjebaner og en masse aktiviteter (mod betaling).

Beliggenhed

6 km fra Sibeniks centrum. Der er 60 km til Split Lufthavn og 90 km til Split centrum.

Du bor således

Komfortable værelser med væg-til-væg tæpper, udstyret med bl.a. aircondition, minibar og tv med satellitkanaler. De fleste værelsestyper har altan. WiFi med varierende grad af opkobling. Aircondition, pengeskab, sat-tv, telefon, minibar, hårtørrer, bad/bruser og toilet. Altan.

Bygningens faciliteter

Reception, restaurant, morgenmadsrestaurant, udendørspool, solstol, strandservice (mod betaling), fitness-center, spa (mod betaling), bar, Wi-Fi, parkering (mod betaling).

Tilvalg

Barneseng bookes på forhånd, € 6/nat.

Andet

Daglig rengøring indgår. Sengelinned og håndklæder indgår. Turistskat betales til os.

Ankomst

Valgfri ankomst Indcheckningstid: 15:00 - 21:00, udcheckningstid: 11:00.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider