Cristinas Garden

Anaxos, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Lufthavn Mytilini - Lesbos (MJT): 62.9 km (1 hour 10 mins)
  • Bar
  • PoolChildren
  • DistanceToTown: 8 km, Molivos
  • Pool
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/grakenland/lesbos/anaxos/cristinas-garden/
  • Restaurant
  • DistanceToBeach: 500 m

Hotelinformation

Populære lejligheder tæt på strand og by

Midt i Anaxos og i kort afstand til stranden ligger det hyggelige hotel Cristinas Garden. Her finder du kort sagt de perfekte omgivelser og en skøn familieejet atmosfære, hvor du med garanti vil føle dig hjemme fra første sekund.

I den store have, der er fyldt med flotte blomster, ligger det dejlige poolområde med både solstole og parasoller. Vil du hellere til stranden, når du den let til fods – det samme gælder den hyggelige by Anaxos, hvor der er et fint udvalg af både caféer og restauranter.

Du kan også nyde måltider i hotellets egen restaurant, Cristinas Garden, som serverer en lækker morgenmadsbuffet og a la carte frokost og aftensmad. Ønsker du selv at lave din mad eller købe forfriskninger ligger der et minimarked ca. 300 m fra hotellet. 

Det er ikke uden grund, at mange danskere igennem årene har nydt en fantastisk ferie på Christinas Garden. Det vidner netop om den gode kvalitet og de mange gode oplevelser, som rigtig mange danskere har haft – det får dem til at besøge stedet igen og igen. 

Sådan bor på Christinas Garden
På Christinas Garden hotel bor du i hyggelige og rummelige værelser, som alle er indrettet med telefon, tekøkken, aircondition, tv, køleskab, safeboks, te- & kaffefaciliteter, gratis WiFi og hårtørrer.

1-værelses lejlighed med balkon/terrasse og udsigt til haven: Hyggelige lejligheder på ca. 25 m2 med møbleret balkon/terrasse og udsigt til haven. Der kan bo op til to personer i lejlighederne.

2-værelses lejlighed med balkon/terrasse og udsigt til haven: Hyggelige lejligheder på ca. 44 m2 med møbleret balkon/terrasse og udsigt til haven. Der kan bo op til to voksne og to børn i lejlighederne.

Pension
Opholdet er uden pension, men det er muligt at tilkøbe morgenmad og halvpension (morgen- og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad).

Mere om Christinas Garden
Aircondition koster ca. 7 euro pr. dag.
Safeboks kan lejes for ca. 1,5 euro pr. dag.
Det er muligt at leje håndklæder for 1 euro pr. dagen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider