Hotel La Rocca Resort & Spa

Porto Cervo, Italien Flag - Italien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstand strand: 800 m
  • Lufthavn Olbia (OLB): 32.8 km (38 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Hotelinformation

Dette hotel ligger kun få skridt fra den maleriske Baja Sardinia og ca. 800 m fra stranden. Den er pakket ind i duften af myrte og bougainvillea og omgivet af sol og hav på denne dejlige ø på en af de mest fortryllende steder på den eksklusive Costa Smeralda. Gæsterne vil finde Poltu Quatu omkring 3 km væk, og der er omkring 6 km til Porto Cervo og 13 km til Nuraghes.

Resortet har en reception og har 35 suiter og 20 dobbeltværelser. Faciliteterne inkluderer bagageopbevaring og pengeskab. Trådløs internetadgang på offentlige områder giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Resortet har en række faciliteter for gæster med handicap. Komplekset har faciliteter for kørestolsbrugere. Daglige fornødenheder kan købes i supermarkedet. En have giver ekstra plads til hvile og afslapning i det fri. Yderligere faciliteter omfatter en tv-stue. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer på parkeringspladsen uden ekstra gebyr. Yderligere tjenester og faciliteter omfatter en 24-timers sikkerhedsservice, en børnepasning, en børnepasning, en biludlejningsservice, roomservice, en vaskeservice og en hotelbus. Aktive gæster kan benytte sig af cykeludlejningen til at udforske det omkringliggende område. En faxmaskine er tilgængelig til gæsternes forretningsbehov.

Aircondition og centralvarme sikrer, at værelserne holder behagelige temperaturer. Gæsterne kan nyde havudsigten fra en balkon eller terrasse. Værelserne har en dobbeltseng. Separate soveværelser er tilgængelige. Børnesenge kan anmodes om til yngre gæster. Der er også værdiboks, minibar og skrivebord. Yderligere funktioner omfatter et køleskab, et minikøleskab og en te- og kaffemaskine. En direkte telefon, et fjernsyn med satellit-/kabelkanaler og WiFi (uden ekstra gebyr) giver alt det nødvendige for en behagelig ferie. Badeværelserne er udstyret med en bruser og et badekar. Der er hårtørrer, makeupspejl og badekåber. Badeværelser med kørestolsadgang kan også bookes. Resortet har familieværelser og ikkerygerværelser.

Poolkomplekset sikrer behagelig svømning med sine indendørs og udendørs pools og behageligt opvarmet vand. Børn kan nyde et særligt svømmeområde kun for dem. Gæsterne kan forkæle sig selv med forfriskende drinks i snackbaren ved poolen og et afslappende bad i boblebadet. En kort pause eller en hel eftermiddag på solterrassen, som byder på liggestole og parasoller, er godt givet ud. Resortet tilbyder et omfattende udendørs sportsprogram, herunder cykling/mountainbike, tennis, golf og ridning. Vandsportsentusiaster kan nyde snorkling og dykning. Fitnesslokalerne er perfekte til en omfattende træning. Forskellige wellness-muligheder er tilgængelige på komplekset, herunder en spa, en sauna, et dampbad, et hammam, en skønhedssalon, massagebehandlinger og et solarium.

Forskellige spisemuligheder er tilgængelige, herunder en restaurant, en café og en bar. Cateringmulighederne omfatter bed and breakfast og halvpension. En lækker og varieret buffet tilberedes til morgenmad hver dag, og en fast menu kan bestilles til aftensmaden. Menuen byder også på diætretter og børnemåltider. Resortet tilbyder også særlige cateringmuligheder.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider